%C3%81kos koncert 2020
Legfrissebb cikkek.

Megvan az első kézilabdázó, akit a koronavírus miatt küldött el a csapata. 05. Az izgalmak fokozása érdekében négy csoportba sorsolták a csapatokat. Kézilabda Férfi BL Négyes Döntő: Nyilatkozatok a sorsolás után – Lékai Máté, Csík Zoltán. Kiemelés. 24.hu. Szerző: Sportkatlan.hu; június 27, 2019 . Férfi kézilabda BL – Kisorsolták a Bajnokok Ligája csoportkörét. Sorsolás. A két magyar együttes a Veszprém és a Szeged nem mondhatja magát szerencsének, mert nehéz ellenfeleket kaptak.

Pénteken 11.45-től tartják a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolását.

férfi kézilabda bajnokok ligája. A magyar együttes a negyeddöntőbe jutásért a címvédő északmacedón Vardar Szkopjéval találkozik, amellyel szemben tavaly a nyolc között búcsúzott.

Élő szöveges közvetítés. Sport. sorsolás. A 2020-as férfi kézilabda-Európa-bajnokságot Ausztria, Norvégia és Svédország közösen rendezte január 9. és 26. között.

Férfi kézilabda BL - Hatgólos veszprémi előny a negyeddöntőben 2019. április 25. A férfi bajnokok ligája ebben az idényben új lebonyolitási rendszerben kerül sorra. Szerző: Sportkatlan.hu; május 7, 2019. Férfi kézilabda BL – Kisorsolták a Bajnokok Ligája csoportkörét.

Amennyiben másik, de ezzel megegyező, (tournament_noseason] nevű versenysorozatot keresel, válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát (országot) a bal oldali menüben.

Igaz, a helyettese már megvan.

Magyarországról két csapat vett részt a küzdelmekben, a bajnoki címvédő Pick Szeged és a bajnoki ezüstérmes Telekom Veszprém KC.Mindkét magyar csapat automatikusan a főtáblán kezdett.

06. A Vardar és a magyar bajnok Veszprém legutóbb június 2-án a kölni döntőben találkozott, és az észak-macedónok 27-24-re győztek.

Az Eredmenyek.com oldalain megtalálhatóak a(z) EHF Bajnokok Ligája meccsei, élő eredménykövetés, végeredmények, a meccsek állása, egymás elleni statiszikák és az oddsok összehasonlítása. 10:07. Férfi BL Négyes Döntő: Nyilatkozatok a sorsolás után – Lékai Máté, Csík Zoltán. Itt megtalálhatod a(z) EHF Bajnokok Ligája sorsolását, a holnapi meccseket és a teljes EHF Bajnokok Ligája szezon menetrendjét. A MOL-Pick Szeged 30-28-ra kikapott a Barcelona otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, szombaton. 2020. A kölni négyes döntő hétvégi programja a két elődöntővel indul majd, ennek a sorsolását tartották ma délben. A sorsolást 2019. június 28-án tartották Bécsben.

A kiemelést 2019. június 17-én tették közzé. 2020. A csoportok első helyezettjei közvetlenül a negyeddöntőbe jutnak, a 2–6. Szerző. Vilcsek György.

02. Frissítve: 2016-07-01 Szerző: Sportkatlan.hu; június 27, 2019.

Szerkesztő: Faragó Zoltán A bajnokok Ligája negyeddöntőinek párosításait pénteken 11.45-től sorsolják ki az UEFA nyoni székházában. Egyáltalán van értelme a kézilabda BL megszervezésének? 06.

A magyar válogatott a 9. helyen végzett. Sport. Sport. A Kielce fehérorosz játékosa érdekes eszmefuttatást közölt. Nemzetközi Férfi, női BL. Először vehetett részt 24 csapat az Eb-n. A spanyol válogatott megvédte címét, miután a döntőben 22–20-ra legyőzte Horvátországot. A Veszprém 28-22-re győzött a német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai mérkőzésén. A 2018–2019-es EHF Bajnokok Ligája az európai kézilabda-klubcsapatok legrangosabb tornájának 59. kiírása volt, ezen a néven pedig a 26. A Vardar és a magyar bajnok Veszprém legutóbb június 2-án a kölni döntőben találkozott, és az észak-macedónok 27-24-re győztek.

Bajnokok Ligája 2019/2020 meccsek a Scoreboard.com oldalain. Ez a(z) Bajnokok Ligája 2019/2020, (Kézilabda/Európa) aloldala.

Bajnokok Ligája élőben a Scoreboard.com oldalain. ÉLŐ: BL-sorsolás - Kit kap a Barca és a Real? A bajnokság címvédője a Montpellier Handball volt. A húzást a svéd Philip Henningsson, az osztrák Robert Weber, a norvég Torbjörn Bergerud, és a spanyol Dani Dujsebajev végezte el. 2012-03-16 12:16:52. 18:53.


Férfi BL; Csehország; Dánia; Franciaország; Horvátország; Németország; Norvégia; Spanyolország; Szlovákia; Szlovénia; Eseménynaptár; Online közvetítések; Fórum; Eredmények; Topligák; English/Français; Változások… Ezen a nyáron történt egy pár változás a 7meteres.com weboldalon. Ez a(z) Bajnokok Ligája 2019/2020 meccsek oldala a (Kézilabda/Európa) kategóriában.

Amennyiben másik, de ezzel megegyező nevű (Bajnokok Ligája) versenysorozatot keresel, válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a … 24.hu.