%C3%81ll%C3%A1s s%C3%A1toralja%C3%BAjhely j%C3%B3fog%C3%A1s

Télen is Balaton és Bringa! Balatoni Hal és Borünnep Paloznaki programok. Események, rendezvények, fesztiválok a Siófoki Nagystrandon WeLove Balaton - Color Festival: 2020.08.21. Könnyen felmelegedő, sekély vize kiválóan alkalmassá teszi a fürdésre és sportolásra, élővilága rendkívül gazdag, a táj változatos vulkanikus kúpjaival sok tekintetben egyedi. 2 felnőtt részére/ Családi jegy: 2 … templom: Június 10-14. Balatoni webkamerák. Szállások. Balatoni farsangolás. Dég – Tehénistálló az angolkertben. Plázs Siófok programok 2020. 19.00 ó. Paloznaki Kórus Pünkösdi hangversenye ELMARAD.

Balatoni kirándulóhelyek Badacsony – Akkor szüret! Október 23. Badacsony – Télen is csodákat rejt . A balatoni városok ilyenkor is kínálnak programokat az itt élő emberek és a pihenni vágyók számára, a Balaton pedig télen is gyönyörű látványt nyújt. 4 felnőtt részére/ BALATON CARD felmutatásával utazók /max.

Télen is a strandolás lehet a balatoni turizmus egyik fontos motorja, erősítette meg az év végi merülős, csobbanós, pancsolós rendezvények sikere ismét. Nézd éjjel-nappal a Balaton időjárást, és látványát webkameráinkon. évi LVII.

Ha már a téli sportoknál és a Balatonnál tartunk, akkor mindenképpen meg kell említeni az eplényi sípályát. Balatonfüred Csopak Paloznak Tihany: Május 30. Híreink. Ide kattintson! szervező: Kórus. Balaton Régió állandó lakosai és a Siófoki Kistérség lakosai /2008. Célunk, hogy népszerűsítsük a csodás téli Balaton értékeit a kerékpáros turisták körében is. Plázs Siófok programok 2020. A balatoni programok szervezői télen és tavasszal is sok izgalmas, látványos és érdekes programmal várják a helyi lakosokat, az üdülőtulajdonosokat és a Balatonnál megszálló vendégeket. Családos programok, programok gyerekekkel, kultúrális programok, koncertek, fesztiválok, gasztronómiai rendezvények, vásárok, egyéb hétvégi események naptára ... Olvasóink fórumában is kedvére böngészhet! Várja Önt Balaton! Programok. Kóstoltunk bort a tó közepén, ettünk kakastaréjt és békacombot, leteszteltük a legjobb balatoni pezsgőket, és körbesétáltuk Badacsonyt!

Balatoni szállások; Hegyvidéki szállások; Vízparti szállások; Városi szállások; Wellness szállások; Gyógyszállodák; Kastélyszállodák; Bortúra szállások; Gyermekbarát szállások; Falusi szállások; Aktív pihenés szállások; Ünnepi programok; Valentin-nap; Farsang; Nőnap; Március 15. Események, rendezvények, fesztiválok a Siófoki Nagystrandon Balatoni Retro Láz: 2020.08.20. 2016-10-18. ÉLŐ balatoni webkamera kép több mint 20 Balaton-parti településről. Balatoni programok télen A legtöbb embe úgy véli, hogy a Balatonra csak nyáron érdemes elutazni, pedig ez nem így van! A járvány ideje alatt mostantól minden előfizetőnk díjmentesen, ajándékként kapja a nyomtatott újság mellé lapunk digitális számát. Természetesen a különleges téli vitorlásversenyeken túl sem lehet ilyenkor unatkozni a Balatonnál, így hajó nélkül is érdemes elutazni a tóparti városokba, ahol további szuper farsangi programok várhatók egészen február végéig. Haláp-hegy – A balatoni régió legnagyobb csodája lehetne. Hasznos. Legyen az hotel, szállás, étterem, látnivaló, esemény vagy rendezvény.