%C3%93kori olimpiai j%C3%A1t%C3%A9kok
Németh Apartman Kisapáti. ... Az apartman.hu több, mint 10 ezer szállást (apartman, hotel, panzió, vendégház) kínál és biztosít online foglalási lehetőséget. Kattints most! A hegyekre kilátást nyújtó szálláshelytől 22 km-re van Hévíz.

Kossuth út főút 97/2, Kisapáti, 8284. A Tímea Apartman a Balatontól 6 km-re, a Szent György-hegy lábánál fekvő Kisapátiban található csendes, nyugodt környezetben. Eszter Ház Kisapáti.
Kisapáti szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Számos kedvező árú, kiadó apartman. Tapolcától 4 km-re, a Balatontól 6 km-re fekszik. Olvassa el korábbi vendégek értékeléseit, és találjon rá a tökéletes szálláshelyre. 108 apartman Kisapáti környékén Gyors visszaigazolás közvetlenül a szállásadótól Szállásfoglalás akár azonnal SzállásKérés.hu Kontaktmentes apartmanok, kiadó szállások Budapesten! A legtöbb budapesti kiadó apartman egy helyen! A wifi a szálláshely egész területén ingyenes. Kisapáti hegy 941/2, Kisapáti, 8285. A légkondicionált apartman terasszal és kerti grillezővel várja vendégeit Kisapáti mellett, a Szent György-hegyen. A legtöbb kiadó apartman egy helyen! Kisapáti a Szent György-hegy keleti oldalán lévő község. 176 szállás Kisapáti környékén Gyors visszaigazolás közvetlenül a szállásadótól Ingyenes szállásfoglalás akár azonnal SzállásKérés.hu kiadó apartman. A házban egy külön bejáratú, klimatizált apartman várja Önöket, mely 6 + 2 fő részére kiadó.

Kattints most! - Szallas.hu Kontaktmentes apartmanok, szállások! A konyhában mikrohullámú sütő és kenyérpirító is rendelkezésre áll.

508 szállásajánlat.

A Balaton közelségén kívül, a község csendes nyugodt, szép környezetben fekszik, panorámával az Európa-szerte híres bazalt orgonákra!