%C3%9Cgyf%C3%A9lkapu t%C3%A1rhely bel%C3%A9p%C3%A9s

Kezdete: 2020. A belépés az Ügyfélkapun keresztül történik. 00:00. Nem érhető el. 00:00. Az ügyfélkapu mindig elérhető.Célunk egy olyan felületet létrehozni, ahol mindent egy helyen tud kezelni. Ügyfélkapu szolgáltatások: Értesítési tárhely. Kezdete: 2020. Bár az eBEV szolgáltatáson belül is elérjük az üzeneteket, létezik az üzenetek kezelésére egy alkalmazás, melyet ügyfélkapu felhasználóként az értesítési tárhely szolgáltatás alatt érjük el. 23:59.

Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők. … 15. Történetünk. Vagy a "Belépés" gombra kattintott és szeretne belépni személyes ügyfélkapujába, vagy olyan ügyfélkapus szolgáltatást hívott meg, amelyhez bejelentkezés szükséges.

Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel.

more_vert × Site map A regisztrációhoz meg kell adnia szabadon választott egyedi felhasználói nevét és elektronikus levélcímét (e-mail cím), mivel erre a címre kapja meg az … közel 10 éve tölt be piacvezető szerepet az elektronikus ügyintézésben. Kérjük, próbálja meg újra később. 04. 14.

Kezdete: 2020. 23:59.

Mindemellett, az e-Jogsegéd Szolgáltató Kft. Előre tervezett karbantartás – Oktatási Hivatal . Kattintson a főoldal jobb felső sarkában található "Bejelentkezés" gombra. Sikeres ügyfélkapus bejlépést követően adja meg a TAJ-számát, majd kattintson a "Bejelentkezés" gombra. Adja meg a regisztrációkor adott bejelentkezési nevét ("Felhasználónév") és az e-mailben kapott egyszer használatos aktiváló kódját!

Viszonteladói tárhely Szerver bérlés Szerver hosting ... Ügyfélkapu 0-24 Ügyfélszolgálat Üzenetküldés Az oldal elérése korlátozott. 15. Egyedi szolgáltatásainak köszönhetően a közép- és nagyvállalatok bizalmát elnyerve mára Elektronikus Központtá nőtte ki magát. Küldje elektronikusan. Segítség. Ön az Ügyfélkapu bejelentkezési oldalán van. Az e-Cégkapu fejlesztője és üzemeltetője, az e-Jogsegéd Szolgáltató Kft. Informatikai fejlesztés miatt a Felsőoktatási Információs Rendszer szolgáltatásai (az „Adatkeresés” és a „Támogatási idő lekérdezése”) átmenetileg nem lesznek elérhetők.

23:59. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az ügyfélkapu mindig azt akarja majd, amit Ön is akar.

Ha még nem regisztrált, tegye meg! Ön megkapta az első belépéshez szükséges kódját, amivel most aktiválnia kell regisztrációját. Az Ügyfélkapu részleteiről … Az értesítési tárhelyet a következő hivatkozáson érhetjük el: https://tarhely.gov.hu/ 14. 14.