%C5%90rbotty%C3%A1n ingatlan apr%C3%B3d

Szép kártya elfogadóhelyek, szállások, éttermek, kulturális helyszinek, programok, információk, szép kártya tudnivalók. Több ezer gyerekjáték online házhozszállítással, akár másnapra. Ingyenes személyes átvétel 40 áruházunkban, akár aznap.

Az OTP Portálok weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a használatáról való információszerzés, a weboldal használóinak megkülönböztetése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és célzott hirdetések elhelyezése érdekében.

Oldalunkon a következők kártyákat elfogadóhelyeket találja meg: OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, ERSTE SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya. Az ország legnagyobb játékbolt hálózata. Az MKB SZÉP Kártya közkedvelt, kedvezményes adózású munkáltatói juttatás a munkavállalók feltöltődésének, kikapcsolódásának szolgálatában.Korszerű multifunkciós lehetőségeivel, sokoldalú és kényelmes felhasználást biztosít az MKB SZÉP Kártyabirtokosok számára. Üdvözöljük az MKB Széchenyi Pihenőkártya honlapján!

Figyelem!!

A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!! SZÉP-kártya: az OTP elengedi most a lejáró egyenlegekre felszámított díjat Palkovics László információs és technológiai miniszter kedden bejelentette a többi között, hogy a Széchenyi pihenőkártyánál adókönnyítés lesz, és megemelik azt az összeget, amennyit kedvezményes adózással juttathat a …

Ha nem emlékszik biztosan, hogy kötött-e OTP SZÉP kártya szerződést, akkor ezt az oldalon, Bejelentkezést követően a Saját adatok menüpont, Személyes adatok almenüpontjában ellenőrizheti: ha itt a személyes adatai alatt látja felsorolva a három zseb számlaszámát, akkor Önnek van SZÉP-kártya-szerződése. SZÉP-kártya általános információk A portálon – munkavállalóként, munkáltatóként vagy elfogadóhelyként – egyszerűen elérhet minden szükséges információt, szolgáltatást és az OTP SZÉP kártyához kapcsolódó online funkciót. A készletben található nyújtóhenger segítségével szép vékonyra nyújthatjuk a gyurmát, hogy aztán a szám sablonok segítségével különféle számokat szaggassunk belőle, amely számokból bármilyen feladványt kirakhatunk.

SZÉP - Elfogadóhely kereső Cafeteria - Elfogadóhely kereső EP - Termékkereső EP - Szolgáltató kereső Leggyakrabban használt linkek. E-mail cím (magánszemély) vagy felhasználói azonosító (kapcsolattartó) Jelszó.

Bejelentkezés.