%C5%90rs%C3%A9g sz%C3%A1ll%C3%A1s falusi turizmus

Falusi turizmus, falusi szálláshelyek: Válasszon falusi szálláshelyeink kínálatából. Az Őrség természeti és építészeti értékei vonzották a városi, távoli vidékeken élő embereket, a látogatók száma évről-évre növekedett. A Göcsej vagy Közép-Zalai-dombság a Zalai-dombság legnagyobb kistája Zala megye területén. 36 szállásajánlat. A szolgáltatások minőségét (még) nem volt alkalmam személyesen tesztelni, de ami késik- nem múlik. A falvak hagyományos építészeti stílusa, a különleges látnivalók és a kitűnő éttermek, szálláshelyek garantáltan leveszik a lábukról az ide látogató vendégeket. A Göcsej nem pusztán földrajzi fogalom, hanem nagy múltú néprajzi táj is. - Szallas.hu A falusi turizmus hazánkban is egyre nagyobb érdeklődésnek örvend, a tanyák egyre-másra szépülnek, igazi nagy lehetőség a kis falvak számára is a falusi értékek megőrzésére. Csörgő Vendégházak működését szinte az őrségi falusi turizmus kialakulásakor kezdte meg 1991-ben, Szalafőn elsőként fogadtuk a Kedves Vendégeket. Az Őrségben egész évben találunk kedvünkre való programot (pl. Az Őrség az a szeglete Magyarországnak, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni! Helyi termelői piac A helyi termelők saját készítésű termékeikkel, zöldséggel, gyümölccsel várják a vásárlókat. A ház-az őrségi építészet jegyeit tükrözve-a mai kor követelményeinek megfelelően épült. Magyarország falusi turizmus, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Falusi turizmus. Őrség szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Csörgő Vendégházak - falusi szálláshely Szalafőn, gyönyörű, érintetlen természeti környezetben, az Őrség szívében A 672 km²-es területű vidék a Zala, a Felső- és az Alsó-Válicka, illetve a Kerka völgyei által közrezárt alacsony dombság. - Szallas.hu

Összes belföldi Falusi turizmus szállás … Őrségi Vendégvárók - Kiadó szálláshelyek az Őrségben. Az Őrség szívében Őriszentpéteren a központhoz közel mégis csendes erdő melletti részen várjuk.

121 szállásajánlat. fazekastalálkozó, tökfesztivál stb. Foglaljon olcsó szállást falusi környezetben gyorsan és egyszerűen! Az Őrség szívében, Őriszentpéteren a központtól gyalog 5 percre, erdő mellett található vendégházunk.