4 %C3%B3r%C3%A1s munka oroszl%C3%A1ny

1-es villamos Bécsi út / Vörösvári út irány Április 27-től minden budapesti tömegközlekedési járaton kötelező maszkot vagy valamilyen arcot eltakaró kendőt, sálat viselni. 3-án átadott 2-es villamos, amely csúcsidőben 7-8 percenként indul, egy átlagos hétköznapon 123-szor. (A módosítások mértéke egy-egy kisebb földrajzi egység szempontjából lehet jelentős, az adatbázis egésze szempontjából kisebb mértékű.)

A menetrend egy időpontjára érintve vagy kattintva megtekintheti a kiválasztott időponthoz tartozó megállók listáját a megállókból történő indulási időpontokkal együtt! Január 19-én szerdán ismét menetrend szerint közlekedik a 3-as villamos a Vadaspark végállomásig. Szerdától ismét villamos jár a 3-as vonalán. Menetrend megtekintéséhez kérem válasszon ki egy járatot, egy menetirányt, egy megállót és egy napot! Az 1-es villamos Szeged első villamosvonala volt. 2020. évi menetrendi naptár PDF formátumban A fővárosi közösségi közlekedés járatainak menetrendje Kisebb módosításoktól eltekintve jelenlegi formájában 104 éve létezik, s mindig is a város fővonala volt, egészen 2012-ig. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba, az esetek többségében minden hónap végén.

Ekkor ugyanis gerincvonali szerepétől megfosztotta a 2012. március. Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett. Nem kötelező, de ajánlott a kesztyű használata is. Hol tartunk? Villamos menetrend. Mi a BKK? Definitions of 3-3F villamos (Szeged), synonyms, antonyms, derivatives of 3-3F villamos (Szeged), analogical dictionary of 3-3F villamos (Szeged) (Hungarian)