5 ker%C3%BClet mag%C3%A1nsz%C3%A1ll%C3%A1shely
Kérdés, megjegyzés és hibás tartalom jelzése a szolgáltatónak » Szerkesztési igényét elküldtük, hamarosan jelentkezünk. A Vértesi Natúrpark „szíve” a Dunántúli-középhegység részét alkotó Vértes és az azt körülölelő tágas, alföldi jellegű táj.

Ezen a debreceni kollégámmal képviseltük Magyarországot. Vértes Agórája, Tatabánya.

Programjaival, szolgáltatásaival elébe megy a lakosság, a szakmai partnerek és a döntéshozók igényeinek.

Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak.

Holnap Zsigmond napja lesz.Zsigmond napja lesz. Munkatársak A Pro Vértes Nonprofit Zrt.-nek 20 főállású munkatársa van, akik a Vértesi Natúrpark területén természetvédelmi, adminisztrációs, háziasszonyi, természetgazdálkodási, oktatási, turisztikai és egyéb feladatokat látnak el. Színház.

A Vértes Agorája Tatabánya és tágabb földrajzi környezete kulturális, közművelődési és közösségi életét hivatott szervezni, a hagyományok megőrzésével, egyszersmind új utak kere sésével. 35:11.

Minden évben fogadunk közösségi szolgálatosokat, egyetemistákat és főiskolásokat is, akik a gyakorlati idejük alatt sokat segítenek nekünk. Névnap.

Ma 2020. május 01., péntek, Fülöp, Jakab és Zsaklin napja van. Tovább 2800 … A Vértes Agorája – rövid és hosszú távon is mérhető – értéket teremt a használók számára, hozzájárulva az életminőség és a helyben maradás feltételeinek javulásához.

A nemzetközi kitekintés, kapcsolatépítés érdekében a nyáron is szerveztek egy találkozót Brüsszelben.

Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval. Egyéb; Kapcsolat; Bővebben » Frissítve: 2018. szeptember 04. Liked videos.

A Vértes Agorája – Flash Mob tábor Héregen 2014 - Duration: 2 minutes, 9 seconds.

119 views; 4 years ago; This item has been hidden.


Lába előtt a Kisalföld és az Alföld találkozik, amelyek jelentősen növelik a tájképi változatosságot és az élővilág gazdagságát Olyan ez a térség mintha egy cseppnyi Magyarország lenne, ahol a jellemző magyar tájak mindegyike megtalálható.

A Vértes Agórája elérhetőségei.

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata 2009-ben sikeresen pályázott az „AGORA - multifunkcionális közösségi központ kialakítására. Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1., weboldal: http://www.avertesagoraja.hu, Nyitva: hétfőtől péntekig 8.00 - 16.00 Tatabányán a Vértes Agorája fogadta be a hálózati partnerirodát, amely a fiataloknak ajánl lehetőségeket, programokat, segít a pályázatok elkészítésében, ösztöndíjak elérésében, az álláskeresésben.