6 ker %C3%B6nkorm%C3%A1nyzat szoci%C3%A1lis oszt%C3%A1ly

Kérelmet nyújthat be azok az állampolgárok, akik szociális helyzetük miatt rendszeres vagy átmeneti támogatásra jogosultak. Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. Önt most átirányítjuk Óbuda-Békásmegyer Közterület-felügylet bejelentő oldalára, … Intézményvezető: Bednárik Mónika. kerület - Pestszentlőrinc-Pestszentimre 17. A veszélyhelyzetre tekintettel Budapest III. Gondozási Központ. 4. Telefon: +361 372-4600 Szociális és Egészségügyi Osztály - Zsombolyai u. I. em. Tisztelt Látogató! Hősök tere 12. Kerületünk idős, egyedül élő, vagy alapellátást igénylő lakóinak gondozása a Területi Szociális Szolgálat feladatkörébe tartozik. Gondozási Központ. SZOCIÁLIS ÉS KÖZNEVELÉSI OSZTÁLY Szociális és Köznevelési Osztály Cím: 1239 Budapest, Hősök tere 12., Központi telefon: 289-2100 Osztályvezető: Babócsi Beáta Cím: 1239 Bp. 06 (80) 852832 Általános tájékoztatás: +361 372-4 6 00 Központi ügyfélszolgálat. A II. Az e-ügyintézésről a jozsefvaros.hu oldalon tájékozódhat. Hegyvidéki információk első kézből. 06-1-459-2100. Ügyfélfogadási rend. A www.ujbuda.hu weboldalon található telefonszámok és levelezési címek a továbbiakban is elérhetőek. : 06-1 … Budapest, III. törvén y 42/B.§-a alapján a tartás helye szerinti illetékes települési, fővárosban a kerületi önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése, érdekében illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez. kerületi Hivatala Hatósági Osztályához tartozó szociális ügyek intézése is az 1063 Bp., Szinyei Merse utca 4. szám alatt (a VI. szakmai felügyelet; betegek panaszügyei, intézményi jogviszony megszüntetésével szembeni panasz elbírálása, személyi térítési díj vitatása esetén a kérelem elbírálása). Ha szociális étkeztetésről szeretne kapni tájékoztatást, hívja az önkormányzat zöld számát! Szociális Osztály << Szervezeti egységek A koronavírus járvány megelőzés érdekében 2020. március 13-tól megváltozik a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje Az önkormányzat egészségügyi, szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi intézményeinek fenntartásával kapcsolatos feladatok (pl. 1082 Budapest, Baross u. Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint változik. Telefon: +361 372-3600 2-es menü Az ügyfélfogadás ideje: Hétfőtől csütörtökig 8 - 18 óráig Pénzbeli támogatások esetében a jogosultság megállapítását követően a támogatások folyósítása, igazolások kiadása.

Ennek a munkának hosszú évek ... 2020.05.22. kerület, Óbuda-Békásmegyer hivatalos honlapja.

kerületi Rendőrkapitánysággal közös épület földszintjén) történik, változatlan ügyfélfogadási rendben. Szociális és gyermekjóléti alap-és szakellátást nyújtó intézmények Szociális ellátások. Oliver Arthur festő, grafikus: Birds. Szociális Osztály << Szervezeti egységek A koronavírus járvány megelőzés érdekében 2020. március 13-tól megváltozik a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.

Szociális és gyermekjóléti alap-és szakellátást nyújtó intézmények Szociális ellátások. A Szociális és Köznevelési Osztály látja el a szociális és gyermekjóléti szolgáltatások és az óvodák szakmai felügyeletét. A szociális törvény, a gyermekvédelmi törvény és helyi önkormányzati rendeletek, továbbá az egyéb vonatkozó jogszabályok alapján az ügyféli jogosultság megállapítása pénzbeli és természetbeni juttatások formájában. Budapest Főváros II. A XVI. alatti Ügyfélszolgálati Iroda. Cím: 1027 Budapest, Bem József tér 2.

Kerületi Önkormányzat I. sz. Kerületi Önkormányzat I. sz.

kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottsága pályázatot ír ki a kerületben lakó, kiemelkedő tanulmányi eredményű, hátrányos helyzetű diákok részére.