Ag%C3%A1rd napsug%C3%A1r strand sz%C3%A1ll%C3%A1s

Programok a Bencés Apátságban: A Tihanyi Bencés Apátság szerzetesközössége és a tihanyi plébánia szeretettel hívja és várja Önt és házastársát védőszentje, Szent Ányos Orléans-i püspök ünnepére, a 300 és a 25 esztendővel ezelőtt történt újrakezdésért való hálaadásra 2019. november 16-án szombaton! E nap kiemelkedően jeles ünnep a szentelendők, hozzátartozóik, a tihanyi bencések és a Magyar Bencés Kongregáció számára, hangzott el a bevezetőben, de mindemellett a Szent Ányos és Szűz Mária tiszteletére közel ezer éve emelt tihanyi apátság számára is, … Balatonfüred-Kerektemplom: 11.00 (szombaton nincsen vasárnap előesti szentmise) Aszófő: 11.30 Ha lemaradtál, de szeretnéd pótolni, most megteheted. Az ünnep szónoka Korzenszky Richárd OSB, tihanyi perjel volt. Isten az embert a maga képére teremtette. Anno Balaton az Osztrák-Magyar Monarchia idején. A Tihanyi Bencés Apátságban jelenleg kilenc szerzetes él, akik ellátják a … 1,062 were here. Hogy kerül Siófok Veszprém-megyébe? Mutatjuk. A rendalapító Szent Benedek a nyugati kereszténység védőszentje és a nyugati szerzetesség atyja, 1964 óta Európa fővédőszentje. Minden nap felkerül a szentmise a Tihanyi Bencés Apátság c. YouTube- és Facebook-oldalra. Rózsafüzér és Szentmise Tihanyból 18.45-től - 2020. május 29. péntek by Tihanyi Bencés Apátság.

… 1:24:18. A szentmise mai olvasmányainak a lényegi mondanivalóját az ószövetségi olvasmánynak ez a mondata fejezi ki: „Legyetek szentek, mert én az Úr, a ti Istenetek szent vagyok!” (Lev 19,1).
A Tihanyi Bencés Apátságban jelenleg kilenc szerzetes él, akik ellátják a környék lelkipásztori feladatait. 1063 personas han estado aquí. Minden vasárnap 10 órakor pedig élőben nézhető ugyanitt. 1,062人がチェックインしました - A Tihanyi Bencés Apátságban jelenleg kilenc szerzetes él, akik ellátják a környék lelkipásztori feladatait. A Tihanyi Bencés Apátsági Múzeum és a Galéria látogatása a templom melletti Látogatóközpontban kisfilmmel kezdődik. A Tihanyi Bencés Apátságban jelenleg kilenc szerzetes él, akik ellátják a környék lelkipásztori feladatait. Szentmisében emlékeztek Szent Benedekre július 10-én a Tihanyi Bencés Apátság templomában. Tihanyban szombaton, vasárnap-előesti szentmise: 19.30, vasárnapi szentmisék: 07.30, 10.00, 19.30. Pünkösd, reggel 8 órai mise - Duration: 47:40. Szentmise Pünkösd Ünnepén a Tihanyi Bencés Apátságból 10.00-tól ... Tihanyi Bencés Apátság 584 views. A Tihanyi Bencés Apátságban - zárt ajtók mögött is - minden nap lesz szentmise, a próbatétel e napjaiban is.
Június 15-től látogatható a Tihanyi Bencés Apátság Galériája! Szeret... ettel várjuk az Érdeklődőket KOHÁN FERENC: Hegyek, ívek, fák, Tihany c. kiállítására!

Streemelte a Tihanyi Bencés Apátság szombaton délután a Rózsafüzér és Szentmisét. A hétköznapi és a vasárnap 10 órai tihanyi szentmiséket továbbra is közvetítjük a Tihanyi Bencés Apátság YouTube-csatornáján. 20.00 Garda bál a Bówly-Roll együttessel. 1:24:26. euronews élőben by euronews (magyarul) 152:47:23. A húsvéti miserend a Tihanyi Apátságban: Nagycsütörtökön 19:30-kor, nagypénteken 18:00-kor, nagyszombaton 19:30-kor kezdődik a liturgia. Hírek Online szentmise a Tihanyi Apátságból. 1 062 personnes étaient ici. 1,062 個打卡次。 A Tihanyi Bencés Apátságban jelenleg kilenc szerzetes él, akik ellátják a környék lelkipásztori feladatait.