Agancsos panzi%C3%B3 vill%C3%A1ny

A Szamos-Party Vendégház Olcsván helyezkedik el amely 800 fős csendes, nyugodt kis falu a kikapcsolódni,szórakozni, pihenni vágyó vendégeknek kielégítő kényelmet ad. Az Olcsva községet határoló két folyó a Szamos és a Kraszna kiválóan alkalmas, a vízi sportok és a horgászat kedvelőinek. A Szamos-Party Vendégház Olcsván helyezkedik el amely 800 fős csendes, nyugodt kis falu a kikapcsolódni,szórakozni, pihenni vágyó vendégeknek kielégítő kényelmet ad.

A szálláshely kertjében található a holt Kraszna horgásztó, a Szamos 100mre található ahol kenuzási lehetőség adott.

A Szamos-Party Vendégház Olcsván helyezkedik el amely 800 fős csendes, nyugodt kis falu a kikapcsolódni,szórakozni, pihenni vágyó vendégeknek kielégítő kényelmet ad. Szamos Gourmet Ház - Váci utca, Budapest: 798 Bewertungen - bei Tripadvisor auf Platz 400 von 3.441 von 3.441 Budapest Restaurants; mit 4,5/5 von Reisenden bewertet.

A szálláshely kertjében található a holt Kraszna horgásztó, a Szamos 100mre található ahol kenuzási lehetőség adott. A Szamos-Party Vendégház Olcsván helyezkedik el amely 800 fős csendes, nyugodt kis falu a kikapcsolódni,szórakozni, pihenni vágyó vendégeknek kielégítő kényelmet ad. Olcsván található a Szamos-Party Vendégház, amely ingyenes horgászati lehetőséggel várja az ide látogatókat. A szálláshely kertjében található a holt Kraszna horgásztó, a Szamos 100mre található ahol kenuzási lehetőség adott. A szálláshely kertjében található a holt Kraszna horgásztó, a Szamos 100mre található ahol kenuzási lehetőség adott.