Balatonf%C3%B6ldv%C3%A1r strand bel%C3%A9p%C5%91 %C3%A1rak

Nagyheti és húsvéti szertartások élő online közvetítése. Minden autó csak a templom felőli oldalán húzhatja le az ablakot, a másik oldal zárva marad.

Sopronmédia Rovatok.

Mivel a templombajárást is korlátozza a mostani járvány, így a templomi liturgiák és a misék is az Internetre költöztek, így a papok, püspökök, olyakor a …

Főpásztori rendelkezés 05.19. 20:00 – Húsvéti vigília közvetítése a veszprémi Szent Mihály-székesegyházból, a szertartást Udvardy György érsek vezeti 18:00 – Húsvéti vigília élő közvetítése a Szent István Bazilika Mária kápolnájából, a szertartást Erdő Péter bíboros vezeti / Hallássérültek számára jeltolmáccsal ellátott közvetítés. Magyarország és a Kárpát-medence katolikus templomainak miserendjei. Közvetítési időpontok: hétfőn, kedden, szerdán reggel 7 órakor csütörtökön, pénteken, szombaton 18 órakor vasárnap 7, 10 és 18 órakor. Pünkösdvasárnap, a húsvéti idő lezárásakor dr. Udvardy György érsek mutatott be szentmisét a veszprémi Szent Mihály Bazilikában. Magyarország és a Kárpát-medence katolikus templomainak miserendjei. Benedek idén rövid homíliát is mond (korábban az Urbi et Orbi üzenetre tekintettel ez elmaradt). Csíksomlyó Élő - a Csíksomlyói Kegytemplom hivatalos youtube csatornája. Ebéd, gyónási és lelkibeszélgetési lehetőség, 15 órakor szentmise.)

20.00 – húsvéti vigília szertartása (tűzszentelés, igeliturgia, Eucharisztia liturgiája, feltámadási szertartás) (a szentsír egész nap látogatható) 2015.

Csorna, premontrei templom (Nagyboldogasszony-templom; … A Magyar Katolikus Püspöki Kar legfrissebb döntése alapján június 14-től visszavonja a vasárnapi kötelező szentmiselátogatás alóli felmentést és az általános feloldozás lehetőségét, „hacsak az illetékes megyéspüspök másként nem rendelkezik.". Tehát ma este 8-kor Húsvéti vigília az alábbi linken:

Élő közvetítés.

Új elnöke van a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózatnak A Keresztény Roma Szakkollégium Hálózat 2020. június 10-én szerdán tartotta éves közgyűlését, ahol megválasztották az elkövetkező évre a hálózat új elnökét. 14:00 – Élő szentmise közvetítés az EWTN központjából angol nyelven 17:00 – Élő szentmise közvetítés Déváról a Szent Ferenc Alapítvány központjából, a szentmisét bemutatja Böjte Csaba ferences atya 20:00 – Húsvéti szentmise közvetítése a kalocsai Nagyboldogasszony-főszékesegyházból Közélet. Győri Egyházmegye.

A Húsvéti Urbi et Orbi üzenetet a pápa a bazilika erkélyéről olvassa fel, majd onnan adja áldását Rómára és a világra, illetve üdvözli az összesereglett zarándokokat, s a televíziós közvetítés nézőit saját nyelvükön. Húsvéti vigília és vasárnapi Szentmise közvetítés Mai napon is lesz közvetítés Emmanuel atyával!