Betan%C3%ADtott munka b%C3%A9k%C3%A9s megye

Az 53 szobás, 125 fő befogadására alkalmas szálloda elhelyezkedése tökéletes, hiszen az M3-as autópályához közel, mégis csendes, természetes környezetben fekszik. 1,955 were here.

20%-ot visszafizetünk! Hajnal Hotel Mezőkövesd *** - AKCIÓS félpanziós Hajnal Hotel Mezőkövesden saját gyógyvízzel !! A Hajnal Hotel*** az Európa-szerte ismert és elismert Zsóry Gyógy-, és Strandfürdő közelében, Mezőkövesden található. Mezőkövesd a kulturálisan gazdag matyó hagyományok központja. A Hajnal Hotel*** az Európa-szerte ismert és elismert Zsóry Gyógy-, és Strandfürdő közelében, Mezőkövesden található. A Hajnal Hotel*** az Európa-szerte ismert és elismert Zsóry Gyógy-, és Strandfürdő közelében, Mezőkövesden található. Mezőkövesd

Hajnal Hotel*** ahol a "pihenés gyógyít" ! Hajnal Hotel*** ahol a "pihenés gyógyít" !

Hotel Hajnal, Mezőkövesd: 21 hotelekről írt vélemény, utasok által készített fénykép és nagyszerű ajánlatok erről: Hotel Hajnal, amely 2./2 hotelek legnépszerűbb Mezőkövesden, és a Tripadvisoron 3/5 értékelést kapott. 1955 użytkowników tu było.

A Hotel Hajnal lehetővé teszi, hogy Ön megismerhesse a … Ez a modern wellness-hotel egészséget és pihenést kínál egy hagyományos helyszínen.
Hajnal Hotel Mezőkövesd *** - Hotel Hajnal akciós félpanziós wellness és gyógy szálloda Mezőkövesden saját gyógyvízzel. | és még több kedvezményes ajánlat Mezőkövesden.

Hajnal Hotel*** mezőkövesdi akciói | Árgarancia! Tel: +36-30-985-8991. A Hotel Hajnal épülete a híres gyógyvizű Zsóry fürdő mellett fekszik. Foglaljon itt!