Bkv csoportos jegy

Menetjegy 1 400 Ft Retúrjegy 2 000 Ft Gyermekjegy 3-14 éves korig* 700 Ft

11. Mint az anyagban olvasható, a BKV jelenlegi jegy- és bérletrendszere nemzetközi összehasonlításban is jelentős kedvezményeket ad a tanulóknak és a nyugdíjasoknak, valamint a csoportos alkalmi utazásokhoz. Hírlevelünk segítségével értesülhet aktuális híreinkről, utazási ajánlatainkról, valamint az Önt érintő menetrendváltozásokról. A Magyar igazolvány és a Magyar hozzátartozói igazolvány által Magyarország területén, belföldi forgalomban nyújtott kedvezmények:

Péntek este: a jegyek számától függően vagy negyedik napijegy, vagy tömbjegy+környéki jegy. ... Központi telefonszám: + 36 1 461-65-00 E-mail cím: bkv@bkv.hu.

Az 5/30 BKK napijegy használata csak úgy történhet, hogy mind a kutya számára és a kutyát szállító utas számára külön 5/30 BKK napijegyen lévő … A Bejelentést kettő példányban kitöltve az elszámolást végző jegypénztár részére legalább 24 órával korábban kell annak a vonatnak az … Tisztelt Szakértő!

See 1 photo from 23 visitors to BKK Jegy- és Bérletpénztár. Egy társaság szeretné kifizetni alkalmazottjának a BKV-jegyét, amelyet a munkáltató tevékenységével összefüggésben vásárolt napközbeni ügyintézés céljából. 1. A hajójáratokra munkanapokon jegy nélkül is bárki felszállhat, akinek van érvényes Budapest-bérlete vagy bármilyen 24 órás vagy annál hosszabb érvényességű jegye. A feláras vonatokon a felárak megfizetése is szükséges a menetjegyek mellett. A jegy ára az aktuális díjszabásban kerül meghatározásra. 15.

Lehet az bicikli, motor, személygépkocsi, tömegközlekedési eszköz, esetleg ezek kombinációja. Mindenesetre a közlekedési eszközök használata költséggel jár, hiszen meg kell venni a biciklit, ki kell fizetni a benzint, a menetjegyet vagy a bérletet. ... Központi telefonszám: + 36 1 461-65-00 E-mail cím: bkv@bkv…

CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES!

kerülete budapest

Teljesárú menetdíjak: egy útra: Km: Bármely vonat: 2.-1. kocsiosztály-különbözet: 2.

Kedvezményes csoportos tanulójegy: 650 Ft/fő: Budapest 24 órás jegy: 1 650 Ft: Budapest 72 …

Kombinálja budapesti buszos városnézését belépőjegyekkel, és spóroljon online a Big Bus Tours oldalán. A munkavállalók többsége a munkába járásához valamilyen közlekedési eszközt vesz igénybe. 22:10. BKV-jegyek elszámolása. Aki ilyennel nem rendelkezik, a helyszínen válthat menetjegyet. Jelenleg 650 Ft/fő. A csoportos 24 oras jegy (ahogy az osszes napokegynel is) ervenyesseget te allitod be amikor megveszed, az lesz ranyomtatva. Igazán ledolgozós szombati héten éri meg, mert akkor hat napot úszol meg négy jeggyel (folyamatos munka mellett két jegy … Milyen módon teheti meg, hogy mindkét fél …