Budafoki pezsg%C5%91 %C3%A9s borfesztiv%C3%A1l 2019

Legyünk Budapest bornegyede! 20:00 Születésnapi koncert – 30. éves a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál Az idei év újdonsága, hogy már pénteken megnyílnak a fesztivál kapui egy különleges születésnapi koncertre.

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2018. 29. 6,4 E ember kedveli. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál különleges selfie-pontját a Borligetben.

A Papp László Budapest Sportarénát októberben is megtöltötték Sztevanovity Zorán rajongói, aki 2019-ben tizenkettedik alkalommal adott koncertet a …

2019. augusztus 30. A 30-ik évforduló alkalmából a Bor udvar színpadán, közel 2 …

kerület, Leányka u.

Már csak két hét és kezdetét veszi a 29. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál. Meg Egy Cukorka - CUKORKA 30.

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál Április 16.

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2019 Idén 30-ik alkalommal rendezik meg Budapest egyik legnagyobb és legkedveltebb fesztiváljává vált Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétény hangulatos történelmi utcái között. Nagyon reméljük, hogy idén is sokan fogtok meglátogatni minket a 30. A főváros egyik legnagyobb zenei eseménye, a Balázs János Liszt- és Prima díjas, a Magyarország Érdemes Művésze címmel kitüntetett zongoraművész által megálmodott, majd megszervezett Cziffra György Fesztivál, amelyet február 16–23. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál!

Találkozz személyesen is szombaton 18:30-tól Malek Andreával, vasárnap 18:30-tól Polyák Lillával, akik dedikálnak is! Színes programok és hagyományőrzés kicsiknek és nagyoknak. Dél-Buda legnagyobb fesztiválja a főváros Bornegyedében pezsgővel, borral, koncertekkel és kiállításokkal. Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő és Borfesztivál, ebből az alkalomból augusztus 30-án, a Bor udvar színpadon (Oroszlános udvar – Budapest XXII.

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2019 Idén 30. alkalommal kerül megrendezésre a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál, Dél-Buda legnagyobb fesztiválja.

Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2019. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál 2019 – Programok Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétény hangulatos történelmi utcái között rendezik meg, immáron harmincadik alkalommal Budapest egyik legnépszerűbb fesztiválját. Ez alkalomból – a megszokott kötetlen hangulat, kiváló borok, és remek programok mellett – néhány különlegességgel is készültünk. Látogasd meg a 30. A belépés ingyenes!

Az Acoustic Planet adott koncertet a 30.

Budafoki Pezsgő és Borfesztivál 2019.08.31. Szombat este a Pezsgő téren a 30 éves Animal Cannibals koncertjén meglepetés vár!

között rendeztek, illetve rendeznek meg a szokásos helyszíneken, elsősorban a Zeneakadémián és a MOM-ban. Kedves fesztiválozó barátaink!

Az István Nádor Borlovagrend és az Omega együttes közösen anyagi támogatást gyűjt Megnézem Egy 2019-es évjáratú vörösbort választottak a település idei borának Fehérek, rozék és vörösek, buborékkal vagy anélkül, szeptember 1-2-án, már 29. alkalommal!

1/b) az elmúlt 30 év meghatározó popslágereiből egy különleges, csak ez alkalommal megtartott koncerten mutatunk be válogatást. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon.