Cserh%C3%A1ti falu 5 bet%C5%B1

Leghűvösebb területe természetesen legészakibb pontja, a Velencei-öböl, legmelegebb szakasza pedig az Otrantoi-szoros, amit egyik oldalról Albánia, másik oldalról pedig Olaszország fog közre. A legszebb partszakasz Sabunike-nél található. ADRIALIN - Horvátország utazásszervezője több mint 100.000 ellenőrzött apartmannal, nyaralóházzal és szállodával, továbbá az ügyfelek véleményével a horvátországi nyaralásról. A tengerbe benyúló homokos földnyelv 8 kilométer hosszan biztosít kitűnő minőségű homokos tengerpartot. Brela egy igazán apró település Dél-Horvátországban, alig pár háztömbbel és másfél ezer állandó lakossal. A Földközi-tenger és a Fekete-tenger partvidéke a legkedveltebb célpontok közé tartozik a nyáron külföldre utazók körében. Bár júliusban már mindenütt kellően meleg a víz a strandoláshoz, de a különböző régiókban akár 6, 8 fokkal is eltérhet a víz hőmérséklete. Nyáron leginkább német, cseh, olasz, lengyel turisták keresnek itt szállá... | Brela - Horvátország Adria Info: az Adriai-tenger és környéke A horvát tenger hőmérséklete nagyban függ attól, hogy földrajzilag melyik partszakaszt nézzük, és az sem elhanyagolható tényező, hogy huzamosabb ideig forró hetek váltják egymást, vagy hűvösebb, esősebb nyárban van részünk. Nyaranta általában napos idő van, a nappali átlaghőmérséklet pedig 30 fok körül van.

Víz hőmérséklet Fekete-tenger. ( A téli hőmérsékleti minimum idején a Trieszti-öböl vizének hőmérséklete 8 Celsius fokra is lecsökkenhet, ezzel az értékkel pedig ez a mediterrán medence leghidegebb területe.)

Az északi területek legszebb strandja Ninnél található.

A víz hőmérséklete az összes főbb üdülőhelyen és más nagyvárosban, a parton When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Lélegzetelállító strandok az Adriai-tenger partján Nin – Királyné strandja . Időjárás Horvátországban: időjárás-előrejelzés, a tenger és a levegő hőmérséklete.

Időjárás Horvátország előrejelzés, linkek városok várható időjárás az következő napokra, vízhőmérsékletet, tengervíz hőmérséklete, Plitvicei tavak

Az Adriai-tenger horvátországi partszakaszán enyhe mediterrán klíma uralkodik. Az Adriai-tenger medencéje Februárban 7 ° C fok, nyáron 22-27 ° C-os a víz hőmérséklete. márpedig az Adriai-tenger oceanográfiai sajátosságai miatt, a Földközi-tenger leghűvösebb víztömegének számít.