Di%C3%A9t%C3%A1s k%C3%A1poszt%C3%A1s pog%C3%A1csa

NKM Online Ügyfélszolgálat - földgáz Vegye kézbe gázügyeit!

NKM Energia Zrt. a Nemzeti Közművek részeként biztosítja ügyfelei számára villamosenergia-ellátást. 2020. március 31-ével az MVM Partner Zrt.-ből az NKM Energia Zrt.-be került át a versenypiaci kiskereskedelmi üzletág, ezzel az NKM Energia az ország energiafelhasználásának több mint 45%-át biztosítja. NKM Plusz Zrt. Az NKM ügyfelei és kollégái egészségének, biztonságának megóvása érdekében, az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak. és rendelkezik a gázmérő állásának diktálására vonatkozó megállapodással, akkor a mérőleolvasások közötti hónapokban mérőállásának megadását megteheti online ügyfélszolgálatunkon, vagy a következő elérhetőségek valamelyikén: Köszönjük, hogy regisztrálni kívánja magát online ügyfélszolgálatunkon.. A regisztrációhoz szüksége van a fizetőszámra (12 jegyű azonosító), melyet áramszámlája jobb felső sarkában találhat meg, valamint felhasználási hely azonosítójára (10 jegyű azonosító), melyet áramszámlája jobb oldalán, narancssárga keretben talál meg.

NKM Földgázhálózati Kft.

Online ügyintézés Információ

telefonos ügyfélkapcsolati központ: (62) 565 600 vezetékes szám hívása szerint díjazott, külföldről is elérhető (Az egyetemes szolgáltatásra jogosult, vagy azt igénybe vevő ügyfelekkel kapcsolatos ügyintézést végzi a teljes szolgáltatási területre vonatkozóan) Online ügyfélszolgálatunkon a nap 24 órájában nyomon követheti gázszámlái egyenlegét, megtekintheti és bankkártyájával ki is fizetheti gázszámláit, bediktálhatja mérőállását és regisztrálhat környezetbarát e-számlára is.

Áram. Cikk küldése e-mailben. 2017. február 1-jétől az NKM Áramszolgáltató Zrt. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához. E-mail: nkm@nkm.energy A fenti e-mail cím nem ügyintézéssel kapcsolatos megkeresésekre szolgál, az erre a címre küldött ügyfélszolgálati megkereséseket nem áll módunkban feldolgozni. A társaság biztosítja a folyamatos és biztonságos földgáz-és áramszolgáltatást az ügyfelek számára, ezzel országszerte az NKM 4,2 millió ügyfele egyetlen helyről kapja mindkét szolgáltatást, amely igaz az ügyintézésre, a közös központi telefonszámra és az egységes ügyfélszolgálati irodákra is. Online ügyfélszolgálatunk használatával regisztrációt követően, otthona kényelméből, a nap 24 órájában intézheti árammal kapcsolatos ügyeit.. Az alábbi videoval adunk segítséget Önnek az online ügyfélszolgálati regisztráció megkönnyítésére: Háztartások; Vállalatok, önkormányzatok; Karrier; NKM Energia; Áram Online Ügyfélszolgálat; Belépés Kezdőlap; A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.