Dud%C3%A1s h%C3%A1ziorvos sz%C3%A9cs%C3%A9ny rendel%C3%A9si id%C5%91

Érintett osztályok: A kórház teljes területén; Margit Kórház (3060 Pásztó, Semmelweis út 15-17.) A látogatási tilalom: 2018. március 1., amely visszavonásig érvényes! Heves megyében a hatvani Albert Schweitzer Kórház és Rendelőintézet egészére vonatkozik a látogatási tilalom, valamint az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet több osztályára, a Mátrai Gyógyintézet intenzív osztályára és a gyöngyösi Bugát Pál Kórházra. Tel: 48/574-100 Fax: 48/574-198 E-mail:

- A kórház területén az egyéb nem gyógyító egységek továbbra sem működnek, valamint továbbra is érvényben marad a teljes látogatási tilalom. Látogatási idő Nyitvatartási idők ellenőrzése Adatok frissítése » Bejegyezte: micike: 02:10 óra múlva nyit Térkép betöltése . Felhívjuk szíves… Részletek > Betegeink bejutási rendjének változása.

Látogatási idő Nyitvatartási idők ellenőrzése Adatok frissítése » Bejegyezte: micike: Még 03:34 óráig nyitva Térkép betöltése . Polgármesteri Hivatal Ózd, Városház tér 1. BETEGEINK BELÉPTETÉSE INTÉZMÉNYÜNKBE Tisztelt Betegünk! Ezúton felhívjuk figyelmét, hogy 1 beteget egyszerre maximum 2 hozzátartozó látogathat orrot és szájat fedő maszkban, védőkesztyűben! Látogatási tilalom feloldásával kapcsolatos tájékoztató . Bugát Pál Kórház (3200 Gyöngyös, Dózsa György u. - A rendelési idő a Bugát Pál Kórház honlapján megtekinthető, a járványügyi helyzetre való tekintettel a korábban kiadott előjegyzési idők jelenleg nem érvényesek. A látogatási tilalom kezdete: 2018. március 2., amely visszavonásig érvényes!

- A rendelési idő a Bugát Pál Kórház honlapján megtekinthető, a járványügyi helyzetre való tekintettel a korábban kiadott előjegyzési idők jelenleg nem érvényesek. - A kórház területén az egyéb nem gyógyító egységek továbbra sem működnek, valamint továbbra is érvényben marad a teljes látogatási tilalom.

Tisztelt Hozzátartozók! - A rendelési idő a Bugát Pál Kórház honlapján megtekinthető, a járványügyi helyzetre való tekintettel a korábban kiadott előjegyzési idők jelenleg nem érvényesek. - A kórház területén az egyéb nem gyógyító egységek továbbra sem működnek, valamint továbbra is érvényben marad a teljes látogatási tilalom. Itt megtalálhatod a(z) Jászberényi Szent Erzsébet Kórház Szelei Út 2., Jászberény, Jász-Nagykun-Szolnok, 5100 , nyitvatartását és elérhetőségi adatait. 20.)