Dvtk %C3%BAjpest %C3%A9l%C5%91 k%C3%B6zvet%C3%ADt%C3%A9s

A projekt Európai Unió … Kültéri és beltéri fürdő.

Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!

Strand, termálfürdő, gyógyfürdő, élményfürdő, uszoda, szauna, éjszakai fürdőzés belépőjegyek és kedvezmények. A Virágfürdő Kaposvár a vízi élmények teljes körét kínálja a dél-dunántúli Somogy megyében.

A 10 méter átmérőjű kupola alatt, amelyet nyolc oszlop tart, nyolcszögletű medence foglal helyet.

Település és fürdő.

A fürdőbelépő megvásárlásával a fürdő teljes területe és összes medencéje és csúszdája használható, további felárak megfizetésére nincsen szükség, sőt a parkolás is ingyenes! A Thermal Spa Siklós télen-nyáron fogadja a feltöltődni és pihenni érkezőket.

A fürdőben különféle medencék, szaunák és sportpályák várják a vendégeket. Sokoldalú élményfürdőzés, szauna, gyógyfürdő, uszoda, strand és termálfürdő.

A Tamási Termálfürdő és élmény fürdő egész éves nyitva tartással, éjszakai fürdőzéssel, masszázs és szauna szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit,gyógyvíz ... Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nkft.,7400 Kaposvár, Szántó u. Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a Thermál Camping és a fürdő területén az ingyenes WIFI szolgáltatás a ponyvacsúszada felújításának befejezéséig nem elérhető. Kaposvár a Balaton és Pécs között éppen félúton van, Budapesttől pedig közel 200 kilométerre található. Ma a termálfürdőt kizárólag férfiak látogathatják. században a török uralom idején alakult ki a mai fürdő központja, a török fürdő.

A webhely Google-cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. A fürdő minden nap 11:00 és 19:00 óra között tart nyitva. Fürdő telefonszáma: Hétfőtől – Péntekig +36 72 521 061 (08.00 – 16.00 között) Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ. 7394 Magyarhertelend, Bokréta u. ÉV FÜRDŐJE 2015. Éjszakai fürdőzések Zenés éjszakai fürdőzés – Az élmény varázsa!

A leendő M9 autópálya, ami Szombathely és Szeged között fog … A fürdőbelépő megvásárlásával a fürdő teljes területe és összes medencéje és csúszdája használható, további felárak megfizetésére nincsen szükség, sőt a parkolás is ingyenes! A Kerekdombi Termálfürdő nyert a "Helyiek Kedvenc Fürdője 2015" kategóriában, aminek nagyon örülünk, és köszönjük a szavazatokat!

A fürdő vezetősége arra kéri a látogatókat, hogy honlapunkon indulás előtt tájékozódjanak a fürdő igénybevételének szabályairól. A Thermal Spa Siklós télen-nyáron fogadja a feltöltődni és pihenni érkezőket.

Ezen az oldalon olvashatja a Virágfürdő Kaposvár részletes árlistáját. Hertelendi Termál Kft. 1/a. Bulifotók, Buliképek, partyfotók, Éjszakai fürdőzés. A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztályt kiszolgál. A zenés éjszakai fürdőzésein az élményfürdő, a termál- és a szaunarészleg kínálja szolgáltatásait. A Kapos folyó partján fekvő somogyi megyeszékhelyen 68 ezren élnek. A fürdő évszaktól és időjárástól függetlenül minden korosztályt kiszolgál. Felnőtt, teljes árú: 2600: Felnőtt, délutáni (16:00-tól) 1900: Gyermek és nyugdíjas: 2000: Gyermek és nyugdíjas, délutáni (16:00-tól) 1500: Nyári komplex jegy (strandfürdő is) Jelenleg nincs feltöltött tartalom! Rudas Gyógyfürdõ és Uszoda A XV. A Virágfürdő Kaposvár sokoldalú élményfürdőzéssel, frissítő szaunavilággal, komplex gyógyászati, magas színvonalú uszodai- és strandszolgáltatással várja a fürdőzőket.

A fürdőben különféle medencék, szaunák és sportpályák várják a vendégeket.

Kezdőlap | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép Webkamera. 5. Szigetvári Gyógyfürdő, termálfürdő a gyógyvíz, a termálvíz a pihenés és a gyógyulás szolgálatában a 62 fokos hévíz segítségével.

Kaposvár strandja, a Virágfürdő különböző élménymedencékkel, gyógymedencékkel és szaunavilággal várja a kikapcsolódni vágyókat. A Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ fürdőszolgáltatásaink igénybevétele kizárólag a járványügyi helyzet miatt szigorított házirend betartásával lehetséges!