Elad%C3%B3 h%C3%A1z ajka gy%C3%A1r utca

A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten … Alkalmas vállalati rendezvények, fogadások, gálavacsorák, komoly- és … „A Magyar Vasúttörténeti Park világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. Bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu”

kerületben, a Tatai út 95. sz. Mindezek mellett különleges szolgáltatások (pl. Kultúra Múzeum Interaktív kiállítás Könyvtár Rendezvényhelyszín. alatt található. Külső rendezvényhelyszínek és Gundel Palotán belüli catering szolgáltatások. kerületben, a Tatai út 95. sz.

Különleges atmoszféráját a muzeális értékű vasúti járműkollekció, a gyönyörű parkosított környezet és a nosztalgia hangulat adja. A Magyar Vasúttörténeti Park áprilistól novemberig várja az egész napos, vasúti élményekkel teli kikapcsolódásra vágyó látogatóit. kerületben, a Tatai út 95. sz. Maximális parkolási lehetőség 600 db személyautóra.

Maximális parkolási lehetőség 600 db személyautóra. 2.

Tökéletes harmóniát kombináló modern fiatal stílus! A Magyar Vasúttörténeti Park világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. 198. Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. A "Vasúttörténeti Park" rendezvényhelyszín megközelítése: A helyszín közelében állnak meg a Kucsma utca megállóban a 30-as, 30A, 230-as buszok, illetve a 120-as busz a Reiter Ferenc utca megállóban. Részletekért és ajánlatért kattintson! Magyar Vasúttörténeti Park Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges egyedülálló rendezvényhelyszín. Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín, extravagáns környezetben.

Vasúttörténeti Park. Budapest. 0.

Különleges atmoszféráját a muzeális értékű vasúti járműkollekció, a gyönyörű parkosított környezet és a nosztalgia hangulat adja. alatt található. kerületben, a Tatai út 95. szám alatt található, amely világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín.

Millenáris Park. 100. Bankett. Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín.

A helyszínnek vanközvetlen kertkapcsolata. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. 5. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. A teljes ház 250 m², befogadóképessége állófogadás esetén 100 fő, ültetett fogadás esetén 75 fő. 1235. Dohányozni csak a szabadban, a kijelölt dohányzóhelyeken lehet. Stílusát tekintve ötvöződnek az indusztriális és vagány elemek. A Vasúttörténeti Park egész területén TILOS a dohányzás!

Esküvői, céges és egyéb rendezvény catering service menük és árak. A "Vasúttörténeti Park" rendezvényhelyszín megközelítése: A helyszín közelében állnak meg a Kucsma utca megállóban a 30-as, 30A, 230-as buszok, illetve a 120-as busz a Reiter Ferenc utca megállóban. kerületben, a Tatai út 95. sz. kerület Tatai út 95. szám alatt. Európa első Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín, extravagáns környezetben. A "Vasúttörténeti Park" rendezvényhelyszín megközelítése: A helyszín közelében állnak meg a Kucsma utca megállóban a 30-as, 30A, 230-as buszok, illetve a 120-as busz a Reiter Ferenc utca megállóban. Világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. Részletekért és ajánlatért kattintson!

Terület. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. A Magyar Vasúttörténeti Park világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. ... Tilos a szervező által nem engedélyezett reklám szóróanyagok, újságok, szórólapok, stb… terjesztése a rendezvényhelyszín teljes területén, beleértve a parkolókat is. kerületben, a Tatai út 95. sz. Mamy nadzieję, że spędzony u nas czas oznaczać będzie dla Państwa przyjemny wypoczynek i wiele przepięknych przeżyć. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV. Vasúttörténeti Parkja különleges, világviszonylatban is egyedülálló rendezvényhelyszín. Verdi Grand Hotel. Különleges atmoszféráját indusztriális stílusa és a muzeális értékű vasúti járműkollekció, valamint a gyönyörű parkosított környezet biztosítja. A Magyar Vasúttörténeti Park Budapesten a XIV.