Elad%C3%B3 h%C3%A1z borsod megye

A képviselő-testület tagjait is megválasztották a vasárnapi szavazáson. A döntéshez a polgármester és a képviselők között kialakult feszültség, illetve az vezetett, hogy nem sikerült elfogadni Kelevíz zárszámadását. Változik az NVI ügyfélfogadási rendje, valamint a beadványozás menete a Nemzeti Választási Bizottsághoz. Szeretettel köszöntjük önt Bihartorda Község honlapján. Bihartorda község önkormányzata képviselő-testületének 13/2019. (XII. Nyírábrány Hajdú-Bihar megye északkeleti szélén, közvetlenül a magyar-román államhatár mellett, a 48-as számú főút mentén, Debrecentől mintegy 30 km-re fekszik. HVB határozata időközi polgármester választás dátumának kitűzése, továbbá a választás eljárási határidőinek és … Nous voudrions effectuer une description ici mais le site que vous consultez ne nous en laisse pas la possibilité.

A járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt valamennyi időközi választás elmarad, új választás nem tűzhető ki. Kevés településen okozott meglepetést a 2019-es választás, hiszen a legtöbb helyen az 5 évvel ezelőtti polgármesterek maradtak posztjukban.. A megyében 34-en a FIDESZ-KDNP színeiben került ki győztesen, 47-en független jelöltként nyertek, Polgáron pedig, csakúgy mint legutóbb, maradt a Demokratikus Koalíció képviselője, Tóth József az első ember. Jegyzőkönyvi adatok. a) A választók nyilvántartása. Népszavazás a veszélyhelyzet megszűnéséig nem kezdeményezhető és nem tartható. HVB határozata időközi polgármester választás dátumának kitűzése, továbbá a választás eljárási határidőinek és …

Részletekért kattintson a Tovább olvasom feliratra vagy a képre. (VI.22.) Bihartorda község weboldala. 12.) (VI.22.) A Hajdú-Bihar megyei Bihartordán azért kellett polgármester-választást tartani, mert a települést vezető Módos Imre májusban meghalt. Bihartorda polgármester választás eredménye. Célunk, hogy az érdeklődők számára bemutassuk községünket, hasznos információkat és szolgáltatásokat nyújtsunk. Három független jelölt közül Serdült János Csabát választották Bihartorda polgármesterévé a vasárnapi időközi voksoláson – közölte a helyi választási iroda vezetője.

Meghalt Bihartorda polgármestere, Módos Imre (Fidesz-KDNP) – erősítette meg kedden az MTI-nek a Civishír.hu értesülését a Hajdú-Bihar megyei település jegyzője. Bihartorda Község Helyi Választási Bizottság 1/2018. Bihartorda község Hajdú-Bihar megyében , a Püspökladányi járásban . évi támogatás helyi szabályairól (XII. Ezután sorsolták ki a Helyi Választási Bizottságok, milyen sorrendben szerepelnek majd a jelöltek a szavazólapokon az október 13-i önkormányzati választáson. Mint ismeretes, 2019. szeptember 9-én 16-óráig adhatták le ajánlóíveiket a polgármester- és képviselőjelöltek országszerte, így Berettyóújfaluban is. Időközi választás volt a somogyi Kelevízen is, ahol Ismét Vargáné Balatincz Krisztinát (független) választották meg. Tov Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Hajdú-Bihar megyei Bihartordán, a tisztségért hárman indulnak. Petrucz Sándor elmondta: a település vezetője hétfőn hunyt el, az időközi polgármester-választás időpontjáról később döntenek. önkormányzati rendelete a szociális barnakőszén 2019/2020. évi támogatás helyi szabályairól 2020. január 13. Petrucz Sándor elmondta: a település vezetője hétfőn hunyt el, az időközi polgármester-választás időpontjáról később döntenek. 12.) Meghalt Bihartorda polgármestere, Módos Imre (Forrás: pixabay.com / bernswaelz) Petrucz Sándor elmondta: a település vezetője hétfőn hunyt el, az időközi polgármester-választás időpontjáról később döntenek. önkormányzati rendelete a szociális barnakőszén 2019/2020. A 2019-es Önkormányzati választás települési polgármester-választás és a települési képviselő-testületi választás részletes eredménye, adatai.