Elad%C3%B3 h%C3%A1z di%C3%B3sdliget
A pestis > 1. évad — Bűnügyi, Dráma, Thriller, Akció, Misztikus. / 2007. március 21.

Amikor több gyilkolt ember holttestét a rettenetes járvány során találják meg, a világ végét jelképezi. Itt élnek a katedrális építőinek utódai. Viasat History TV csatorna műsora az Animare TV újságban. A pestis Spanyol történelmi drámasorozat (2018) (I. évad 1. rész ) (50') A szent inkvizíció számkivetettje, Mateo visszatér Sevillába öt évvel szökése után, hogy beváltson egy ígéretet: megmenteni Valerio Huertast, néhai barátja, Germán Larrea törvénytelen fiát. Don Wildman megvizsgál egy várost, amit markában tart egy furcsa pestis, a kavarodást, amiből egy nyaralási hagyomány ered, és egy nő törekvését, hogy megküzdjön a világgal.

Nem győzzük megköszönni, hogy ennyien támogattok, szükségünk is van rá mert a havi költségeink elég magasak. A Fekete Halál a 16. században fekszik.


Eredeti / Magyar cím Végső diagnózis Eredeti / Magyar bemutató 1 Acceptance / Beletörődés Methanolmérgezés, phaeochromocytoma 2005. szeptember 13. A pestis 1.évad 4.rész JobbMintATv.hu Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben tegyék meg. Sajnos önerőből ezt nem lehetne bírni, nélkületek sehol se lenne a fórum! Feliratos sorozat, dráma, történelmi, romantikus: Az idők végezetéig online film tartalom: A katedrális című sorozat folytatása. században. TV műsor extra funkciókkal: tematikus műsor, műsorfigyelő szolgáltatás, Google naptár és Outlook szinkronizáló, TV magazin, műsorajánló, HBO premier, keresés, kedvencek listája. A Mediciek hatalma 1. évad 3. rész tartalma 2018-11-06 2018-11-05 A Mediciek hatalma sorozat Pestis járvány tombol Firenzében, ami elől Cosimo és családja kimenekül a városból. Múzeumi rejtélyek - 10. évad - 1. rész Angol dokumentumfilm-sorozat (2016) Táncoló pestis. Európa lakosait a pestis tizedeli. Kingsbridge-ben járunk 200 évvel később, a XIV.