Elad%C3%B3 h%C3%A1z k%C5%91sz%C3%A1rhegy

Noé-szőlője.

14.6 km Borsodnádasd, Green Scorpions Offroad Experince . A vadban gazdag környék, a tiszta levegő, és a világviszonylatban egyedülálló geológiai látnivaló, Noé szőlője felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak. A „Noé szőlője” feltárásán végigtekintve szabályos sorokban, ritmikusan egymás mellett, alatt és felett elhelyezkedő „cipókra” lehetünk figyelmesek, amelyek kialakulásáról többféle elmélet látott már napvilágot. Nagyon szívesen olvasnánk akár hosszabb élménybeszámolókat is, de ha csak egy gyors kis bejegyzést írsz a Vendégkönyvbe, azt is nagyon szépen köszönjük! Definitions of Istenmezeje, synonyms, antonyms, derivatives of Istenmezeje, analogical dictionary of Istenmezeje (Hungarian) Vendégkönyv - Istenmezeje Ha jelenleg is itt élsz a településen, vagy valamilyen módon kötődsz hozzá, kérjük osszd meg élményeidet, tapasztalataidat a többi érdeklődővel is. A település megközelíthető közúton: a 23-as úton Pétervásáránál északi irányba, Salgótarján felé fordulva a második falu.Egyes magyarázatok szerint a település neve is a határában lévő természeti látványosság, a Noé szőlője nevű sziklamező régebbi elnevezésére utal. Szilaspogony határa. Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A „Noé szőlője” feltárásán végigtekintve szabályos sorokban, ritmikusan egymás mellett, alatt és felett elhelyezkedő „cipókra” lehetünk figyelmesek, amelyek kialakulásáról többféle elmélet látott már napvilágot. Szilaspogony határa. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen információkat gyűjt a látogatókról, ezzel segítve az én munkámat, … Az asszonyok megtagadták kérésüket, ezért Jézus kővé változtatta az ültetvényt.

Istenmezeje. Lépjen kapcsolatba a szervezővel / szolgáltatóval.

Szilaspogony határa. 20% kedvezmény .

Istenmezeje legendái. A vadban gazdag környék, a tiszta levegő, és a világviszonylatban egyedülálló geológiai látnivaló, Noé szőlője felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatóknak. A hagyomány szerint Jézus és Péter apostol sétált a környéken, és megszomjazva a helyi gyümölcsszedő asszonyoktól kértek szőlőt. Bejegyezte: Dobosy László dátum: 23:29 Nincsenek …

Noé-szőlője. 6000nm-es bekerített területen, … Noé-szőlője. Szálláshely leírása: Észak-Magyarország egyik legszebb részén, a Heves-Borsodi dombság erdei között találjuk meg a szépséges Istenmezeje települést. Szilaspogony határa. 10% kedvezmény . Összes látnivaló » A város szolgáltatója a változtatás jogát fenntartja. Vendégházunk igazi hamisítatlan falusi környezetben, egy helyi legenda a "Noé Szőlője" elnevezésű homokkőképződmény tövében épült. Kiemelkedő természeti látványossága a “Noé szőlője” elnevezésű kőszikla. Szilaspogony határa. Istenmezeje Természeti érték. E sorok írója egy tudományos kutatásában vázolta fel ezen ún. 10% kedvezmény . Noé-szőlője. Salgótarjántól keletre, a Felső–Tarnai- és a Pétervásárai-dombság kistájak „szorításában”, a Tarna folyócska völgyében bújik meg a szép nevű kedves falucska, Istenmezeje.

17.6 km Salgótarján, Uránia Észlelő és Bemutató Csillagvizsgáló . Noé-szőlője. Hibajelentés / üzenetét elküldtük a szolgáltatónak. Kiadó Falusi vendégház, Istenmezeje (): Istenmezejei Tábor. Jó példa erre Istenmezeje, amely Pétervásárától 11 kilométerre, a Tarna felső folyásánál, egy hosszan elnyúló ÉNY-DK irányú völgyben található. Istenmezeje település egy völgyben található, félúton a Mátra és a Bükk között. 100 m Istenmezeje, Noé szőlője . Szálláshely leírása: Észak-Magyarország egyik legszebb részén, a Heves-Borsodi dombság erdei között találjuk meg a szépséges Istenmezeje települést. Noé-szőlője.

A település megközelíthető közúton: a 23-as úton Pétervásáránál északi irányba, Salgótarján felé fordulva a második falu.Egyes magyarázatok szerint a település neve is a határában lévő természeti látványosság, a Noé szőlője nevű sziklamező régebbi elnevezésére utal. Noé-szőlője. 10% kedvezmény .

További látnivalók .

Kővé vált szőlőtőkék Istenmezeje határában. Mivel pedig nem adtak nekik, kosaraikat Jézus … E sorok írója egy tudományos kutatásában vázolta fel ezen ún. Szent László sziklakápolna. 18.7 km Salgótarján, Bányászati Múzeum .