Elad%C3%B3 h%C3%A1zak p%C3%A9csely

Zamárdi környéki apartmanok - balatoni strand, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. - Szallas.hu Közvetlen foglalási lehetőség a szállás tulajdonosnál

Családias hangulattal, 20 … Foglalj nálunk, fizess a szállodában, és élvezd a Szallas.hu egyedi kedvezményeit!

Strand Fesztivál (min. Strand Fesztivál Zamárdin sajnos már nincs foglalható szállás, a közelben viszont 838 szállásból még 63 foglalható. Strand Fesztivál ≈ 310 méter B.my.Lake Fesztivál ≈ 570 méter Balaton Sound ≈ 330 méter Úszómedencés apartmanok Zamárdiban közvetlenül a szabadstrand előtt.

Szállás a választott szobatípusban Szobák alapfelszereltsége: síkképernyős TV, hűtő, vízforraló, díjmentes WIFI kapcsolat; Strand Fesztivál - Eger. A fürdő termálvize … 2010-ben épült családi házunk apartmanjai 70m-re a 3km hosszú zamárdi szabad strandtól mindenhez közel, … Listings tagged with 'strand fesztivál' (1) 5,500HUF. A Tápiószentmártoni Strand- és Termálfürdőben egy 34-36 fokos termál-, egy 24-26 fokos úszó- és egy 30-32 fokos gyermekmedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Strand Fesztivál / B.my.Lake Fesztivál 2016 Zamárdi Strand Fesztivál / B.my.Lake Fesztivál 2016 Zamárdi Szállásajánlatunk a fesztiválozók részére: A Hostel Rév Balaton a Balaton Sound főbejáratától körülbelül 1500-200 méterre, 20 perces kellemes sétára található. Próbáljuk megmutatni, hogy nem csak benzingőzt pöfékelve lehet eltölteni egy kirándulásra szánt napot, meg lehet ezt tenni úgy is, hogy közben az egészségünkért is teszünk valamit. 55 szállásajánlat. Strand Fesztivál 2013.08.10 - 2013.08.11. dén 2013. augusztus 10. és 11. között ismét jön a minden évben megrendezésre kerülő Strand Fesztivál. Ön egy már lejárt érvényességű programot talált meg. Vasárnap hajnalban ért véget a MOL Nagyon Balaton nyárzáró eseménye, a STRAND Fesztivál. A Rendelet alapján Portálunk új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot adott ki, mely innen letölthető. Bővebben Zamárdi szálláshelyek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. 524 szállásajánlat. Könnyűzenei fesztivál, mely korhatár nélkül szórakozást biztosít minden fesztiválozónak! Zamárdi-felsőn a Balaton partjától 100 méterre, 2 szabad strand között, 10-14 fő részére, önálló családi ház, mely egyben nyaraló ház is, nagy kerttel, teraszokkal csak szezonban kiadó. Rózsa Panzió – Zamárdi A panzió Budapesttől autópályán kb 100 km-re, Siófoktól 4 km-re a Balaton déli partján fekszik. 189 szállásajánlat. - Szallas.hu A termálfürdőben manikűr, pedikűr és frissítő masszázs is igénybe vehető. - Szallas.hu Mezőkövesd-Zsórifürdő üdülőterület 2013. augusztus 29-én hivatalosan is megkapta a gyógyhely minősítést, így a fürdő és üdülőövezete Magyarországon … Célunk a kezdetektől változatlan: Az egészséges életmód és a természetvédelem népszerűsítése.

Az oldal használatával jóváhagyja a sütik (cookie) felhasználását a … A pihentető, frissítő és gyógyító kezeléseken kívül a holisztikus gyógymódok mellett is elköteleztük magunkat, hogy a kezelések során vendégeink teste és a lelke újra harmóniába kerülhessen egymással. Balatoni kiadó szállások - A Balaton és vonzáskörzetében több ezer kiadó szálláshely, részletes honlapokkal. Szállás, elhelyezés: 2-3 … Alsóörs környéki szálláshelyek - balatoni strand, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. Strand Fesztivál ≈ 600 méter B.my.Lake Fesztivál ≈ 850 méter Balaton Sound ≈ 560 méter Zamárdiban a szabadstrandtól 70m-re új apartmanok kiadók. Strand Fesztivál - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas.hu programok Nem csak szállás: Gyula történelmi-, romantikus környezetében, romantika a pároknak, szórakozás a baráti társaságoknak, móka a gyermekeknek, wellness a szülőknek és feltöltődés a szenioroknak.