Erd%C3%A9lyi utaz%C3%A1s egy%C3%A9nileg

Sok boldogságot! Már a postaládákban Kecel közéleti havilapjának legfrissebb száma. 17-19. 2019-12-06 Nem kellett félni a krampusztól a keceli II. A tartalomból: - Keceli delegáció a testvérvárosban - Családi program gólyafiókákkal - Keceli foci – szezonzáró összefoglaló - Felejthetetlen 1919 - Múltidéző: Holtomiglan, holtodiglan - Közelkép interjúk: Vámos Margit, Dr. Kovács Endre. (szombat) Birkafőző verseny. A vihar Most figyeld, este lett. 26. A Virágkiállítás egyben vásárlásra is adott lehetőséget, a kertészek kedvező áron kínálták portékájukat. Magam is megvettem – mint minden évben – az ádventi időszak elengedhetetlen szobadíszét, a mikulásvirágot.
Július. (csütörtök) Megemlékezés Liget, Trianon emlékmű 12-13. Kecel Városi TV. Kecel Városi TV. 2019. december 6-8. között 33. alkalommal rendezik meg Kecelen a FLORA Virágfesztivált és 17. alkalommal társrendezvényét, a Keceli Országos Fazekas Kiállítást. 2019. augusztus. 2019 augusztusában is Keceli Hírek! FA R K A S VA N E S S Z A 8 .

Már a postaládákban Kecel közéleti havilapjának legfrissebb száma. 29.

Keceli Hírek A HÓNAP VERSE. b 2019. évi versíró pályázat különdíjasa. (péntek-szombat) Meggyfesztivál Városközpont . (péntek-vasárnap) Bács-Trophy Kecelring 25. Október.

Szeptember. A tartalomból: - Ahol útjaink összefutnak – 3 város címeravató - Európa-bajnok a keceli hálóőr - Interjú az új óvodaigazgatóval - Felfedezőút a Híd Birtokon - Múltidéző: A gabonaföldtől a padlásig - Interjú Antóni Csabával. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda kisiskolásainak, mert a Mikulás nélküle látogatta meg az alsó … Kecelen 2019-ben ismét megrendezik a FLORA Virágfesztivált és társrendezvényét, a Keceli Országos Fazekas Kiállítást. Június. A FLORA Virágfesztivál az 1980-as években indult Kecelen, lehetőséget biztosítva a helyi virágkertészetek bemutatkozására. 2019 júniusában is Keceli Hírek! Augusztus. Mától kerül a postaládákba Kecel közéleti havilapjának legfrissebb száma.
04. Júniusban is Keceli Hírek! (szombat) Szüreti nap Városközpont. 2019 júliusában is Keceli Hírek!

A rendezvényre az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők, fazekas- és népi mesterek 2019. december 6-8. között. (szombat) Halászléfőző verseny Tűzoltóság melletti park. Keceli programok 2020. A látogatók többsége nem távozott üres kézzel, az utcán mindenhol virágokat cipelő emberekkel találkoztam.