Eur%C3%B3pai olimpiai kvalifik%C3%A1ci%C3%B3 birk%C3%B3z%C3%A1s

Érd Parkváros dombos részén 1663 négyzetméteres, panorámás telek eladó. Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, vagy bármilyen kérdése merülne fel, kérem hívjon bizalommal, megtekintés után,ha elnyerte tetszését, Eladó, kiadó Telek, föld hirdetések Érd területén. Jelenleg erős,ápolatlan növényzet van a telken,ahogy ez a fotón is látható.

Több száz friss, ellenőrzött eladó Telek, föld hirdetés: "1095 m2-es - Érd" ÉPÍTÉSI ÖVEZETEKRE VONATKOZÓ MEGHATÁROZÁSOK 1. beépítési módbeépítési mód beépítési mód 2. kialakíthatókialakítható telek legkisebb területe

BESOROLÁS :belterületi,kertvárosi,LKE-1/H GASSÁG: 6 m.....BEÉPÍTHETŐSÉG : 25 %... TELEK SZÉLESSÉG : 20 m..(kb) Minden közmű-/víz-gáz-villany-csatorna/, TELEK ELŐTT az utcában ! Besorolás… Az, hogy milyen övezeti besorolásba tartozik egy adott terület, szabályozza, hogy egyáltalán mit lehet (lakó, ipari, stb ...), milyen alapterületű, magasságú, és lakásszámú, és bruttó szintterületi mutatójú felépítményt lehet rá … Övezeti besorolás. A telek jelenleg akácfákkal benőtt, a megtisztítás időjárástól függően hamarosan megtörténik. Az ingatlan a környéken még beépítés előtt álló néhány szabad... Eladó lakóövezeti telek - Pest megye, Érd… Eladó tulajdonostól Érd Parkvárosban egy 1444 négyzetméteres építési telek. Tájékoztatom Önöket, hogy Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a város részterületeit érintő Településszerkezeti terv, Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási terv módosítását a 2017. május 25-ü ülésén a következőképpen fogadta el: Érd Fenyves-Parkváros egyik aszfaltozott utcájában kínálom figyelmébe a hirdetésben szereplő lakóövezeti besorolású építési telket,ami 1303 m2.

Beépíthetőség 25%. Az övezeti besorolás a földterületek beépíthetőségi mértékét mutatja meg. Érd Fenyves-Parkváros egyik aszfaltozott utcájában kínálom figyelmébe a hirdetésben szereplő lakóövezeti besorolású építési telket,ami 1303 m2. Jelenleg erős,ápolatlan növényzet van a telken,ahogy ez a fotón is látható. Közművek a telek előtt, csatorna két házzal arrébb, aszfaltos út körülbelül 60 méteres távolságra.