F%C3%BCl orr g%C3%A9g%C3%A9szet mag%C3%A1nrendel%C3%A9s soroks%C3%A1r

Válogatások, videók, élő közvetítések, extra tartalmak. Küldetés: Vidáman indítani a napot! Retro Rádió online A Retro Rádió egy országos kereskedelmi rádió, mely 2018 júniusában kezdte meg sugárzását. Jelen weboldal cookies használ. Mindössze két nappal a Sláger FM-en adásba került k*rva anyád miatti kirúgása után a Rádió 1 élő műsorában is olyan kifejezés csúszott ki a műsorvezető száján a Balázsék adásában, amit a hatályos jogszabályok az adott műsorsávban nem tesznek lehetővé. Jauri. A Rádió 1, a Petőfi Rádió, a Retro Rádió, a Klubrádió és a Sláger FM mellett számos kisebb körzeti- és webrádió hallgatása válik lehetővé egy gombnyomásra. Budapest 96.4 MHz 2. Györke Attila. Metzker Viktória. Műsorstruktúrájára jellemző, hogy a Balázsék c. show után minden órában 55 percen keresztül szólnak megszakítás nélkül a …

Cooky.

Online Rádió 1 hallgatás. #szevaszbalaton: június 15-től a Balaton partján mindenhol szól a Rádió 1! Egy brit nő karon szúrta párját, mert születésnapján csupán egy sms-ben köszöntötte fel és még ajándékot sem kapott tőle. Kovács Ákos. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani minden hétköznap reggel várja a hallgatókat a megszokott humorral, a legfrissebb témákkal, a nap … Magyarország leghallgatottabb reggeli műsora. Erről a grémium még a múlt hét kedden döntött, de a testület kihagyta az eljárás megindítására vonatkozó döntést a testület a sajtóhoz eljuttatott heti összefoglalójából. Rádió 1 Online -ról Debrece. Balázsék. Írj nekünk! Hallgasd nálunk online a Rádió 1-et, mely egy főleg popzenét játszó mainstream rádióadó. A történethez annyi hozzátartozik, hogy a férfi szerint előző nap összevesztek ezért intézte így a köszöntést. A radio1 online hallgatás ingyen - Legnépszerűbb élő műsor online Balázsék hallgatás élőben. A Rádió 1 története egészen 1996-ig nyúlik vissza, amikor francia és svájci médiacsoportok létrehozták a rádiót. Stream live events, live play-by-play NFL, MLB, NBA, NHL, college football, NCAA basketball, and Premier League matches. Ingyen Rádió 1 Hallgatás - Rádió 1 Online Hallgatás weboldalunkon!

… Stream Tracks and Playlists from Balázsék on your desktop or mobile device.

Zenei stílusa: pop, pop-rock, pop-dance, r&b, hip-hop. Király Tamás. A Rádió 1 eltérően más rádióadóktól különleges működési modellt alkalmazva éri el a hallgatóit, melynek lényege abban áll, hogy a nap egy adott szakaszában országos rádióműsort sugároz, a többi részében pedig regionális rádióadást szolgáltat az egyes rádióadóin. 7,864 talking about this. 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13. 2016. december 5-től a megszűnő Morning Show átköltözött a Rádió 1 stúdiójába, és ezentúl Reggeli Show néven szórakoztatják Sebestyén Balázsék a hallgatókat. Az akkoriban hiánypótlónak számító fiatal közönség igényeit célozták meg, és a siker nem maradt el. Telepítsd az ingyenes mobilalkalmazást Online Radio Box. A Rádió 1 magyarországi, hálózatosan fogható kereskedelmi rádió, az országban közel 50%-os lefedettséggel bír. Lépj velünk kapcsolatba. 2884 Tracks. FB Messenger 06-20-3-111-111 06-20-3-111-111 radio1@radio1.hu. Rádió 1 Budapest - Budapest, Hungary - Listen to free internet radio, sports, music, news, talk and podcasts. A Media1 értesülése szerint eljárást indít a Rádió 1 Balázsék című műsora ellen az NMHH Médiatanács. A hangerő, leállítás és minden egyéb vezérlés a kijelző alján található. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani minden hétköznap reggel 6-tól a Rádió 1-en!

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Nem, köszönöm. Küldetés: Vidáman indítani a napot! Az online rádiózás előnye, hogy nem kell tudnunk a rádiók frekvenciáit, csak azok nevére kell kattintanunk a sávváltáshoz. Rádió 1 - Csak igazi mai sláger megy. Lotfi Begi. Rádió 1 az Instagramon. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani műsora minden hétköznap 6:00-10:00-ig a Rádió 1-en. Disco's Hit. Magyarország leghallgatottabb reggeli műsora. 2020.06.15. 7,864 talking about this. Budapest.

A Rádió 1, a Petőfi Rádió, a Retro Rádió, a Klubrádió és a Sláger FM mellett számos kisebb körzeti- és webrádió hallgatása válik lehetővé egy gombnyomásra. 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.

Magyarország leghallgatottabb reggeli műsora. Médiaszolgáltató: Radio Plus Kft. A Rádió1 speciális üzleti modellel vált piacvezetővé és jelenleg is az. Rádió 1 Balázsék teljes adás HD 2018 05 14 [Hétfő] #RoadShow Szombathely, Szúnyog eső, Feri leszokás - Duration: 2 hours, 8 minutes. Balázsék Rajongói 14,701 views Az archívlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az adások között névre, feltöltés idejére szűrni. Amennyiben tovább böngészed az oldalt, elfogadod a cookies használatára vonatkozó szabályzatunkat. Purebeat. 71.6k Followers, 108 Following, 1,700 Posts - See Instagram photos and videos from Rádió 1 (@radio1hungary) Adam Ajkay. Ne felejtse el bönészőjében a kedvencek közé beállítani a Rádió 1 Online oldalunkat! Balázsék - Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, Vadon Jani műsora a Rádió 1-en. 15:00 Június 19-én a fővárosból jelentkezik a WORLD IS MINE Radio Show VIRTUAL PARTY-ja! Küldetés: Vidáman indítani a napot!