Friss k%C3%B6zleked%C3%A9si h%C3%ADrek gy%C5%91r
– Tilos a gyorplusz.hu bármely fotójának, írott, videó és audió anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése. Friss hírek: 0-24. 21:39. 2020. Visszakerültek Romániába a Békés megyében elfogott határsértők .

2020. május 29, péntek - Magdolna . Győr és a régió legfrissebb hírei. ; 20:33 A nap legfontosabb hírei - 2020. június 14. Győr az ország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, ahol olyan kincseket őrzünk, mint Szent László hermája, és amelynek egyedülálló barokk belvárosa, sétákra csábító folyópartjai, hangulatos terei és utcácskái, termálvize, szabadidős és sportolási lehetőségei egyaránt hívogatóak. Tapadnak Zidane-ék a Barcelonára. Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás. 20:40 Hétfőn nyitnak a boltok Angliában A kávézókban nehéz ügy a távolságtartás, a boltok innovációval újítják meg a vásárlás élményét. Városlista. Friss hírek időrendben. Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság A szír férfiak nem tudták igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. 24.hu. Magyar foci. Nemzetközi foci. győri,infoGyőr, friss hírek, helyi hírek, országos hírek, sport hírek, bulvár hírek. 2020.06.14. © 2020 Győr+ Média Zrt.
Helyi ... csütörtökön délután fél háromkor történt közlekedési baleset a Szigethy Attila és a Tihanyi rpád út kereszteződésében. A Tihanyi úton halad.

A Győr+ Rádió műsoraiban az elmúlt hónapokban külföldön élő magyarokat kérdeztünk arról, hogyan élik meg abban az adott közegben a pandémia időszakát, országukban milyen intézkedéseket vezettek be a járvány megfékezésére, és most mit hoz az újranyitás időszaka. Tech. 21:06. 2010. Oxygen TV, Rádió1 Győr, Oxygen Nyomda, Oxygen PR, Oxygen Rendzevényszervezés, Oxygen Tréningközpont Győr … 21:11. 06. Aranyossy Áron. 21 éves csatár hozta a pontokat a sereghajtónak. Egy félidő alatt lerendezte ellenfelét a Real Madrid.

A kiesők helyett az európai induló csapatoknál kavar be a Kaposvár. Győri Hírek - Oxygen Hírügynökség. Április 26. Megtépázta az országot a vihar, Szijjártó újabb … Hírek. Rangadó .