Grecs%C3%B3 kriszti%C3%A1n betegs%C3%A9ge

Diósgyőri Vár programok 2020 Rúzsa Magdi koncert: 2020.08.30.

2019.

A mesés környezetben fekvő királynéi vár izgalmas kaland az egész családnak. Kiemelt ajánlataink.

Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, immár nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a Diósgyőri vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere. A húsvéti program időpontja: 2019. április 21-22. – a királyné és vendégeinek díszes felvonulása. Étel & Ital Miskolcon. Szállásfoglalás.

Aki arra jár, nem győz csodálkozni és gyönyörködni, a köznyelv el is nevezte Tündérkertnek. A Diósgyőri vár udvara megtelik élettel, izgalommal, tartalmas szórakozást kínálva a húsvéti hosszú hétvégén. A Diósgyőri vár egy felújított középkori várkastély a Bükk hegység ölelésében, Miskolc belvárosától 5 km-re. Pénteken a Diósgyőri vár 18 óráig látogatható. MAJKA koncert @ Diósgyőri vár, Lovagi Tornák Tere

9:45 Utat a királynénak! Lap tetejére. Fizetett hirdetés.

9:45 Utat a királynénak!

Watch Queue Queue

Húsvét a Diósgyőri várban 2019.

A Diósgyőri vár egy felújított középkori várkastély a Bükk hegység ölelésében, Miskolc belvárosától 5 km-re. 2019. Majd’ három éve kérdezgetik az emberek, miféle park épül a Diósgyőri vár keleti oldalán. Még ebben az évben folytatódhat a Diósgyőri vár felújítása, amely az egyik legfontosabb eleme a Nemzeti Kastély- és Várprogramnak. JÚLIUS 27. Moziműsor; Szinházműsor; Eseménynaptár. Az előzetesen 2019. május 23.19 órára, a Lovagi Tornák Terére meghirdetett Ricse, Ricse, Beatrice című rock musical időpontja megváltozott.Az előadást 2019. július 8-án 20:30-kor tartjuk meg a Lovagi Tornák Terén.A megváltott jegyek az új időpontra érvényesek, vagy igény esetén a vásárlás helyszínén visszaválthatóak 2019. május 31-ig.

A mesés környezetben fekvő királynéi vár izgalmas kaland az egész családnak. A Diósgyőri vár udvara megtelik élettel, izgalommal, tartalmas szórakozást kínálva a húsvéti hosszú hétvégén. 12:00 Meghalt Mátyás, oda az igazság (Várárok) – hagyományőrző előadás és csatajelent nyolc lovagrend részvételével. Watch Queue Queue. Népzene.

Fizetett hirdetés. Program, esemény kereső Miskolc. Programok Miskolcon 2020. Kapcsolódó témák: Folklór. Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket a legjobb látnivalókról Diósgyőri Vár közelében a Tripadvisoron.

A legjobb programok Diósgyőri Vár, Miskolc közelében. Július utolsó hétvégéjén a Minősített Európai Fesztivál címmel kitüntetett, immár nemzetközivé nőtt Középkori Forgatagon ismét benépesül a Diósgyőri vár és a szomszédságában található hatalmas aréna, a Lovagi Tornák Tere.

JÚLIUS 27. Táncház . A húsvéti program időpontja: 2019. április 21-22. Belépő.