Gyenesdi%C3%A1s lid%C3%B3 strand

Balatoni wellness akciók, wellness szálloda ajánlatok, balatoni parti apartmanok, akciós szállás ajánlatok. Booking.com® Szálláshelyek hatalmas kedvezménnyel, a világ 120 000 pontján.

Lake Balaton népszerű tengerparti hotelei, köztük a(z) Mala Garden Hotel, a(z) Residence Balaton Conference & Wellness Hotel és a(z) Hotel Marina. Pihentető kikapcsolódás és zavartalan csend az Aura Hotelben, ahol minden a nyugalomról és feltöltődésről szól. A szállodában természetes anyagok mellett a modern technológiák is helyet kaptak, így egy valóban különleges atmoszférát alakítva ki. ... ezért a szálloda 2018 november 4-től kizárólag 12 éven felüli ... hogy ekkora szerencséje lesz és egy sima bedobós horgászat végén kifogja a Balaton egyik … A Balaton Hotel Siófok legelőkelőbb helyén, az éjjel-nappal pezsgő parti sétányon, található. A balatoni strand messzemenőleg a Balaton egyik legszebb és legaktívabb strandja. The rooms were so nice and big, with a very nice patio. A teljes listát itt tekintheti meg: Lake Balaton - tengerparti hotelek. Pihentető kikapcsolódás és zavartalan csend az Aura Hotelben, ahol minden a nyugalomról és feltöltődésről szól.

Panorámás élménymedence, finn-és infraszauna, napozóterasz, privát balatoni strand, aquabike. BALATONI SZÁLLODÁK AJÁNLATAI - Balatoni hétvégék, hétközi akciók.

A Balatonnál is egyre több úgynevezett felnőttbarát szállás nyílik, megkérdeztük hát Dienes Orsolya pszichológust, miért kedvelik oly sokan azokat a helyeket, ahol … A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen található Zenit Hotel Balaton kimagasló gasztronómiai, borkultúra és wellness szolgáltatásokat nyújt, lenyűgöző balatoni panorámájú környezetben. A Balaton-felvidéken magasodó Csobánc várának története éppoly izgalmas, mint a hegy megmászása. A Bükkös Hotel & Spa felnőttbarát és csak 13 éves vagy annál idősebb vendégeket fogad.

Egyre több felnőttbarát szállás és wellness-központ várja a gyerekek nélkül pihenni vágyókat a Balatonnál. - Szallas.hu Hotel Szobák Wellness Bor és gasztronómia Ajánlatok Fontos információk, házirend Kapcsolat Törzsvendégprogram Ajándékutalvány Partnereink Vendégkönyv. 157 szállásajánlat. Balaton hotelek, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. 2020-ban is nyaraljon egy balatoni wellness szálloda saját strandján és külső medencéiben! Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda.

Közvetlenül a Balaton parton található a Mala Garden**** Hotel, ahol Bali stílusban élvezheti a földöntúli harmóniát és kényelmet. Közvetlen vizparti szállodák a Balaton partján. Messziről csalogatja a túrázókat a lapos tetejű hegy és várrom, gyere velünk, eláruljuk neked, mitől volt tüzes a csobánci asszonyok csókja! A Hotel Kentaur minden szobája erkélyes, és kilátást nyújt a szálloda saját parkjára. Fussa át a szálláshelyek értékeléseit, és győződjön meg róla, hogy garantáltan a legjobb … Felnőttbarát és gyerekmentes egyéjszakás kaland a Szigetközben érvényesség: 2020.12.31-ig elhelyezés: kétágyas szobákban ellátás: félpanziós ellátás.