H%C3%A1zass%C3%A1gi anyak%C3%B6nyvi kivonat sz%C3%BCl%C3%A9shez 2019
Eladó ház Egercsehi, 75 m², 2 + 1 szoba. Eladó ház Egercsehi, 8.900.000 Ft, 87 négyzetméter Egercsehi, Heves megye, Észak-Magyarország .

Eladó házak Egercsehi és környékén. Jelenleg 4 db ingatlant listázott ki a rendszerünk, melyből 3 db családi ház és 1 db ikerház. Az épület részleges felújítása megtörtént. Ingatlankereső - ingatlanhirdetések szimplán, egyszerűen © 2020 Ingatlancsoport Kft.

Heves megyében, Egercsehiben 87 nm-es +szuterénes, téglából épült családi ház eladó. Mindegy, hogy konkrét elképzelésekkel rendelkezünk, vagy egyszerűen csak nézelődünk a egercsehi … A fűtésrendszer ( radiátorok, csövek cseréje a falban , cirkó kazán) korszerűsítése megtörtént, illetve a villamoshálózat cseréje a szuterén részen átvezetékelésre került. Böngésszen egyszerűen és kényelmesen térképes keresőből, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlatai várják. Keressen Egercsehi ingatlan hirdetései között magánszemély és közvetítő irodák kínálatából az Ingatlan1.hu segítségével. Eladó ház Egercsehi, 75 m², 2 + 1 szoba. Lehetőséged van kitenni az indító ikonunkat az asztalodra, így gyorsan elérheted portálunkat! Hirdesse itt ingatlanját! Heves megye, Egercsehi 154 m2 családi ház eladó.

A meghirdetett ingatlanok vételárai 8,9 millió és 13 millió Ft között mozognak. Hozzáadás az asztalhoz! Eladó és kiadó lakás, családi ház, telek, albérlet hirdetések, új és használt ingatlanok az egész ország területéről. Az alsó szint fürdőszobája szintén felújított ill. akadálymentesített. Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat az Ingatlaniroda, mint adatkezelő a hozzájárulásom visszavonásáig kapcsolattartás céljából kezelje. A Startlakon eladó ingatlanok, családi ház, eladó lakás, üdülő, nyaraló, illetve mezőgazdasági területek hirdetéseivel Egercsehin is áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnék megtalálni leendő otthonukat. A meghirdetett egercsehi eladó házak típusa leggyakrabban családi ház kategóriába esik.

Találja meg a megfelelő ház hirdetést Egercsehi területén. Add hozzá ikonunkat az asztalodhoz!