H%C3%A1zhelyi vigass%C3%A1gok 2019

Újabb 2 fertőzött: 300-ra nőtt a koronavírusos betegek száma Komárom-Esztergomban.

06-34-513-000; 13:26 A vízilabdát is befagyasztották.

14:30 A Országgyűlés Gazdasági Bizottsága elé kerül a téma. Tatabánya útjait és parkolóit nem csak a tatabányaiak, hanem a más településekről érkezők is igénybe veszik. A parkolásért többféleképpen lehet fizetni: mobiltelefon segítségével, illetve az előre megváltható parkolószelvényekkel vagy bérletekkel. Tatabánya Kártya kiváltásával a parkolás ingyenes. Koronavírus - térségi hírek. A koronavírus-járvány miatt a Magyar Vízilabda Szövetség is elhalasztja a versenyrendszerébe tartozó összes sportrendezvényt szombattól. Friss adatok: nem emelkedett a betegek száma Komárom-Esztergom megyében.

Ismételten tájékoztatjuk a Tatabánya Kártyá val rendelkezőket, hogy a május 31-éig lejáró kártyákat automatikusan megújítjuk. 11.900.000 Ft. 13:17 Tatabánya … A Konzum-vasútállomás felújítására kér forrást Tatabánya polgármestere 2020.06.14. ... Tatabánya, Tatabányai kistérség, ingatlan, eladó, lakás, 33 m2, 11.900.000 Ft. 33 m 2. Az utak és parkolók fenntartását ugyanakkor a tatabányai adófizetők finanszírozzák. Két héten belül megszavazhatja az Országgyűlés a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet és különleges jogrendi állapot megszüntetésére vonatkozó törvényjavaslatokat – jelentette be Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára mai sajtótájékoztatóján. Tatabánya Kártya – Információ a hosszabbításról Április 6-ától az egész ország területén életbe lépett az ingyenes közterületi parkolás. Parkolás Helyi médiumok Kórház Mentőszolgálat Orvosi rendelők Védőnői Szolgálat Fogászati alapellátás és ügyelet Gyógyszertárak ... Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 6. www.tatabanya.hu Központi telefonszám: 34/515-700.

Közgyűlés. Az enyhítések bevezetése után, az idei nyár kiemelt tatai sportprogramjairól rendeztek sajtótájékoztatót június 5-én a Városházán. Szent Teréz Idősek Otthona – Tatabánya, Cseri utca 34. A közteherviselés kiszélesítése érdekében, a tatabányai lakosok díjmentességének megőrzése mellett, szükséges a fizető parkolás bevezetése a belvárosban. A koronavírus járvány világszerte megváltoztatta a 2020-ra tervezett rendezvények, sportesemények menetrendjét, így a Tatára tervezett programok jelentős része is módosult. Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 6. www.tatabanya.hu Központi telefonszám: 34/515-700