H%C3%A1zt%C3%A1ji gazd%C3%A1lkod%C3%A1s fogalma

Ez a kategória az alábbi 32 alkategóriával rendelkezik (összesen 32 alkategóriája van). Északról Szlovákia, nyugatról Heves és Nógrád megye határolja, délről és keletről pedig a Tisza, ami Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyétől választja el.

Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Borsod-Abaúj-Zemplén megye legjobb látnivalóiról a Tripadvisoron. A legjobb programok - Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Magyarország.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Miskolc megyeszékhely, megyei jogú város központtal - bemutatása A megye kódja NUTS3 - HU311, székhelye Miskolc. Megyeszékhelye Miskolc Borsod-Abaúj-Zemplén megye térképe. A térkép csak ellenőrzött borsod-abaúj-zemplén megyei GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz. Borsod-Abaúj-Zemplén megye térképe: szép-kártya elfogadóhely, látnivaló, wellness, spa, szolgáltatás, konferencia-helyszín, szállás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Magyarország északkeleti részében található. Közigazgatási határ keresése A kiválasztott közigazgatási határ Térképcentrum | Borsod-Abaúj-Zemplén megye A térkép beszerzésének időpontja: 2000. december Kiadó: Hiszi-Map Kiadó Kft Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései 98 fő egy négyzetkilométeren. A Wikimédia Commons tartalmaz Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései témájú médiaállományokat.. Alkategóriák. A megye területe 7247,17 km², teljes népessége körülbelül 685 ezer fő és népsűrűsége kb.