H%C3%A9v%C3%ADzi t%C3%B3 vesz%C3%A9lye
(hétfő) 12:00 óra és 2020. július 1.

Elindult a FOX tesztadása a Telekom Sat TV-n 2014. január 27. Csatornakiosztás letöltése: Tekintsd meg csatornakínálatunkat és válaszd ki a számodra megfelelő TV csomagot! Az adót PowerVu kódolással titkosítják. Az új programkínálatot 2020. január 7-től biztosítja a szolgáltató. AXN. Comedy Central HD. Cartoon Network. AMC. ... 2020. május 29. A kábeles elosztás a Sirius 4 12,226(H) GHz-én (SR:22540, FEC:7/8) történik. Érkezik a TV2 Comedy! A januári eredmény némileg eltér az elmúlt hónapokétól, bár bátran feltételezhetjük, hogy az egyik szolgáltató esetében az adat nem fedi a valóságot, egyszerű kompenzációról lehet csak szó, így közelítvén a hatóság adatait a valósághoz. Animal Planet HD. AMC HD. Az ÁSZ „E” Mellékletében feltüntetett csatornakiosztás az alábbiak szerint módosul: - A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós csatornakiosztásból. Animal Planet. digitv műholdas csatornakiosztás, a szolgáltató hivatalos adatai alapján, rendszeres … Az elemző cookie (statisztika, analitika) segítik a DIGI-t, hogy javíthassa a weboldal teljesítményét. ... Telekom IPTV: Szuper Családi Mozi csomag csatornakiosztás. A DIGI 2019. december 31-én, nem sokkal iménti hírünket követően megváltoztatta az általános szerződési feltételeinek csatornakiosztást tartalmazó mellékletét, így a legtöbb AMC-s tévécsatorna végül megmenekül, kivétel azonban a Sport1 és a Sport2 SD és HD adása, melyek terjesztése 2020 január elsején megszűnik. DIGI Kábel: analóg rendszerben is elérhető lett az m5 2020. március 18. Információt szolgáltatnak arról, hogy az oldal látogatói hogyan és honnan érkeztek a weboldalra, a meglátogatott helyekről, az ott eltöltött időről, valamint az esetleg fellépett problémákról, hibaüzenetekről is tájékozatják az oldal működtetőjét.
2020. január 1. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi: 1. BBC Earth HD. Saját stúdiót avatott a TV Paprika, Műhold, tv, rádió: Hírek, TV műsor, Digi TV, UPC, Telekom, MinDig TV, MinDig TV Extra, Hello Digital, csatornakiosztás Classica. 2020. június 1. Csatornakiosztás; Hírek. Az Investigation Discovery bűnügyi nyomozásokkal kapcsolatos dokumentumfilmeket sugároz.. A csatorna a magyar mellett angolul, lengyelül és oroszul is sugároz.

MinDig TV MinDig TV Extra. weboldala sütiket használ a működés optimalizálásához, a böngészési élmény javításához, a közösségi funkciók biztosításához, az oldal forgalmának elemzéséhez valamint releváns hirdetések megjelenítéséért. (szerda) 12:00 óra között a History csatorna Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV és Sat TV-előfizetők számára valamint a TV GO-n, a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével a saját helyén, azaz a 87-es csatornahelyen. ATV Spirit. UPC Digital csatornakiosztás A UPC budapesti központi fejállomás által biztosított kábeles csatornakínálat a 2020 január 1-i állapot alapján. Utoljára frissítve: 2017.02.03. Az analóg, vagy a kódolatlan digitális kábeltelevízió (DVB-C) legfrissebb csatornakiosztását - fejállomásonkénti bontásban - ide kattintva éred el.

Kódolatlan Epic Drama HD hetek a UPC Directnél 2020. március 18. Cool HD. Íme a FOX első heti műsora Cool. Boomerang. ATV HD. 2020. január 1-je és január 7-e között a műszaki lehetőségek függvényében, a zavartalan átállás biztosítása érdekében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra, amely időszakban a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek.

BBC Earth. Mégis lesz 18-án DVB-T2 átállás a középső országrészben 2020. március 16. CNN (angol) Comedy Central . TV Comfort csomag TV Premium csomag Világ csomag Európa csomag digital HBO Pak csomag digital HBO MaxPak csomag FilmBox csomag FilmBox Pro csomag digital active csomag Alig pár nappal a tavaly decemberi adatok után nyilvánosságra hozták a 2020. januári DTH előfizetői számokat. AXN HD. E-sport versenyek, elemző-oktató- szórakoztató műsorok, videojáték sport hőskorát idéző archív tartalmak . Elindult a Duma TV 2020. március 19. 2020. március 17. Bonum TV. Tesztel a Paramount Channel a Telekom Sat TV-n 2014. január 28. A Telekom IPTV csomag csatornakínálata a 2020 január 7-i állapot alapján. Az IPTV, Sat TV és TV GO csatornakínálatát itt találod meg, a 2020. január 1-jétől érvényes csatornasorrendet ezen az oldalon tekintheted meg. DigiTV csatornakiosztás – csatornalista – műholdas TV A DigiTV műholdas csatorna kiosztása nyelv és tematika szerint, csomag bontásban. 2020. március 29. Utoljára frissítve: 2017.02.03. A DIGI Kft. Viva és VH-1 a DIGI TV műholdas kínálatában 2014. január 28. Február 2-től BeleValóVilág és műsorrend-változás az RTLII-n 2014. január 24. Comedy Central Family. DigiTV csatornakiosztás – csatornalista – műholdas TV A DigiTV műholdas csatorna kiosztása nyelv és tematika szerint, csomag bontásban. 2020. június 12. Hírek + EsportGuru néven új, díjmentesen elérhető e-sport csatorna indul a mindiGO felületén.