H%C3%A9v p%C3%B3tl%C3%B3 busz menetrend szentendre

Ez egyben a Budapestről induló H5-ös HÉV külső végállomása. Koronavírus frissítések . A helyi busz menetrendje a szentendrei HÉV-állomás és … 07:32 MTI Itthon Halálra gázolt egy embert a szentendrei HÉV. Úticél. Kattintson a listában bármelyik H8-as hév megállóra az ottani menetrend, illetve további információk megtekintéséhez: Gödöllő megálló (menetrend és t 2019-ben az állomáson POKET … Távolsági busz menetrend (www.volanbusz.hu) A szentendrei autóbuszpályaudvaron kell átszállni a helyi autóbuszra, amely a 6-os, illetve 7-es kocsiállásról indul. Karbantartási munkák miatt ma és vasárnap pótlóbusz jár a szentendrei (H5) HÉV helyett a Batthyány tér és Békásmegyer között, a szerelvények rövidített útvonalon, csak Békásmegyer megállótól közlekednek

Pótlóbuszok járnak a H5-ös HÉV helyett Békásmegyer és Szentendre között 2017. október 14-én és 15-én . Békásmegyer és Szentendre között a H5 jelzésű HÉV-pótló autóbuszokkal lehet közlekedni.

Menetrend ide: Pomáz HÉV átjáró itt: Szentendre Vasút, Autóbusz vagy Metró-al? A villamospótló busz és a metrópótló villamos után újnak nevezhető pótlójármű jelenhet meg a főváros tömegközlekedésében: a ráckevei HÉV vonalán pénteken HÉV-pótló vonat is jár majd, igaz, egyelőre utasok nélkül, tesztjelleggel. A legrövidebb HÉV vonal, legutolsó ahol MIX/A hév jár és az egyetlen ami nem megy ki Budapestről - Duration: 11:39. Busz, vonat és hajó járatok Csak busz járatok Csak vonat járatok Legutóbbi keresések Dolga van útközben? 2018. január. Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről. Bence Kuhár 14,589 views Június 17-étől július 9-éig a H5-ös HÉV-ek a Batthyány térről csak Békásmegyerig közlekedtek. A HÉV-pótló autóbuszokra az Örs vezér terén a zuglói oldalon található busz- és trolivégállomáson, Cinkotán pedig a 92-es busz Cinkota H megállóhelyén lehet felszállni. Nem kötelező, de ajánlott a kesztyű használata is. Szentendre felé a H5-ös jelzésű pótlóbusszal lehet továbbutazni, amelyre Békásmegyeren a 160-as busz végállomásán, Szentendrén pedig a VOLÁNBUSZ pályaudvar 8-as kocsiállásánál lehet felszá llni. A koronavírus (COVID-19) miatti összes tömegközlekedési változást a Moovit alkalmazásban látja a frissítés után.

Köztes megállót szúrhat be az érinteni kívánt település beállításával. A HÉV szerelvények Békásmegyer és Szentendre között az eredeti menetrend szerint közlekednek, Batthyány tér és Békásmegyer között pótló buszok szállítják az utasokat. Karbantartási munkák miatt ma és vasárnap pótlóbusz jár a szentendrei (H5) HÉV helyett a Batthyány tér és Békásmegyer között, a szerelvények rövidített útvonalon, csak Békásmegyer megállótól közlekednek. Jönnek a HÉV-pótló vonatok? A H5-ös HÉV vonalán Szentistvántelep és Pomáz, illetve Budakalász, Lenfonó és Szentistvántelep között a Szentendre irányú vágányon pályafelújítási; a Szentendre, Rózsa utcai, és a Budakalász, Szentendrei úti átjárón pedig átépítési munkálatokat végeznek 2017. június 17-étől (szombattól) július 9-éig (vasárnapig).

Keresés. A belváros felé Árpádföld felől a 31-es autóbusz, továbbá a HÉV mentén haladó, Veres Péter úton közlekedő autóbuszok is igénybe vehetők.

pótlóbusz tömeg tömegközlekedés. Kiinduló pont. A buszcsatlakozás miatt a reggeli és az esti időszakban az eredeti menetrendtől eltérően az alábbi időpontokban indulnak vonatok