Hars%C3%A1ny id%C5%91k%C3%B6zi v%C3%A1laszt%C3%A1s

Belföld.

Pintér M. Lajos. Címkék: Fidesz, Harsány, időközi választás, KDNP, választás. Több. ... (Fidesz-KDNP) lett Harsány polgármestere. 02. Az eredmények persze csak annyiban tükrözik az országos viszonyokat, hogy le lehet mérni, hogy a nagypolitika hogy hat helyben. Végeredmény: Baracsi Balázs, független, az MSZP támogatásával, 371 szavazat.

Az időközi voksolást azért írták ki, mert Szabó Gergelyt, a község eddigi Fidesz-KDNP-s polgármesterét a megyei közgyűlés alelnökévé választották, ezért lemondott településvezetői posztjáról. Időközi országgyűlési képviselő-választást tartanak ma a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén, a tisztségért hatan... PestiSrácok.hu 2020-02-16. Országgyűlési képviselőt választanak Dunaújvárosban és környékén.

Bihari Lajosné (Fidesz-KDNP) 531 szavazatot kapott, Lemondott Szendrő polgármestere, időközi választás lesz! Banán, Cserépváralján, Esztergályhorvátiban és Lakhegyen voksoltak vasárnap, mind a négy településen független lett a győztes. 2018.

Időközi önkormányzati választás: 2005. A járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt valamennyi időközi választás elmarad, új választás nem tűzhető ki. időközi polgármester-választás. Bihari Lajosnét, a kormánypártok jelöltjét választották meg Harsány új polgármesterévé vasárnap. Barna Gábor, Fidesz-KDNP, 174 szavazat. Időközi választás lesz Józsefvárosban, de annyira nem törekszik a kiegyensúlyozott tájékoztatásra a közpénzből előállított lap. 2020. február 17. 54.)

Négy időközi választás négy új polgármestert hozott - ott is eredményt hirdettek, ahol tavaly jelölt sem volt . Előző nap 16 óráig a névjegyzékbe felvett választópolgárok száma:

Település, fővárosi kerület * Megye, főváros: Választás típusa ** Választás oka : 1: január 2.

Forró drót.

A keresett kifejezés.

Schmuck Andor házmester lenne a …

Az időközi választás továbbá a markánsan baloldali Új Demokrata Párt számára is fontos, hiszen a párt mind az öt körzetben gyengén szerepelt a 2015-ös országos választás idején, amikor sehol sem haladták meg a 19 százalékot. 2005. évre kitűzött időközi önkormányzati választások az időközi választás napja szerinti időrendben Sor-szám: Választás időpontja 2005.

2019. évi időközi önkormányzati választások Veszprém megyében: Sor-szám. 13. Időközi polgármester választás 2020 A Harsányi Helyi Választási Bizottság 2020. február 23. napjára, vasárnapra tűzte ki Harsány településen az időközi polgármester választást.

2020.01.12. Ahhoz képest, hogy időközi választás volt, egész jó volt a részvételi arány, a harsányi szavazók több mint 47 százaléka (773 fő) ment el szavazni. ... Időközi választást tartanak a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Újszászon. Változik az NVI ügyfélfogadási rendje, valamint a beadványozás menete a Nemzeti Választási Bizottsághoz. Már egyeztetett is az ellenzéki összefogás az új …

Bihari Lajosné, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje nyerte a vasárnapi időközi választást Harsányban, írja az MTI. 2018.10.07.

A választás kiírására azért volt szükség, mert a 2019. október 13-i önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki Törökszentmiklós 1-es számú egyéni választókerületében.

21:28. Boros Juli POLITIKA 2018. november 11., vasárnap 21:49 319 1105 2018. november 9. Szabó Gergely, a község eddigi Fidesz-KDNP-s polgármesterének lemondása miatt írtak ki szavazást – őt a megyei közgyűlés alelnökévé választották, ezért nem tudja ellátni feladatait a település élén. Időközi választást tartottak a kerületben, viszonylag alacsony részvétel mellett győzött magabiztosan Horváth Ádám.