Iparos b%C3%A1l b%C3%BCk 2020

Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a fényképeket, és foglalja le szállását Fekete István Látogatóközpont Deseda közelében a Tripadvisoron. A tó nem csak a kaposváriak körében népszerű, egyre kedveltebb a turisták körében is. Csodásan fest az égből a fagyosodó Deseda | Sokszínű vidék.

A tó ma 8 km hosszú és 300-350 méter széles. A tó vízmélysége, mederalakulása változatos képet mutat. 5.Megfigyelhetjük a Deseda élővilágát - a madármegfigyelő házikóból szemügyre vehetjük a madarakat, a szitakötő házban, a béka- és teknős lesnél a vízpartok kis lakóit láthatjuk testközelből ha szerencsénk van, a kacsaúsztatóban pedig a kacsákat tanulmányozhatjuk. Nyaranként strand és kirándulóhajó, télen korcsolyapálya is csalogatja az ide vágyókat. A Deseda-tó összesen 8 kilométer(!) e-mail: halor@deseda.hu ... A GPS-be Kaposvár, Hullám utca írandó.

Halállományunk pedig ezúttal sem okozott csalódást. Deseda látogatóközpont | 74nullanulla.hu.

Számunkra ugyanis a Deseda környéke korábbi szép, kaposvári emlékeinkhez kötődik. Hosszú partszakaszai jelentős számú horgász egyidejű elhelyezését és szórakozását teszik lehetővé. A Deseda hosszú partszakaszain nagy számú horgász fér el egyidejűleg, valamint csónakos horgászatra is lehetőség van. A gyerekek játszhatnak – a parton a kisgyerekes szülők is megtalálják a számításukat hiszen három helyen is kiépített játszótér várja a gyerekeket, sőt az egyik ezek közül egy vízi játszótér. Deseda-tó és hajókázás Deseda-tó - Hajókirándulás Kaposváron a Deseda-tó környékén tett kirándulásuk során láttam, hogy nem csak egy hatalmas csodaszép tó van amit megnéz az ember azt tovaáll, hanem túrázási lehetőség is..., no meg a strand..., meg a múzeum.., és még hajókázni is lehet! GPS kordináták: 46°19'57.1"N 17°46'30.1"E (46.332539, 17.775034) halőrház telefon: +36 82 … Azóta jelentős növény- és állatvilág alakult ki a tóban/tó körül, és ezért épült a Fekete István Látogatóközpont, ami ezt kívánja részletesebben bemutatni nekünk. Kaposvártól északra található Magyarország leghosszabb mesterséges tava, a DESEDA. Energofish Feeder Race-t osztrák indulók tették nemzetközivé. A Deseda hosszú partszakaszain nagy számú horgász fér el egyidejűleg, valamint csónakos horgászatra is lehetőség van. Deseda-Fekete István Látogatóközpont, Toponár, Somogy, Hungary. A dobogósok csak szuperlatívuszokban beszéltek tavunkról. A Deseda a kirándulóknak és a vízi sportok szerelmeseinek is egyaránt kellemes időtöltést nyújt. Around the world, original, our exclusive on hashtag. A tó vízmélysége, mederalakulása változatos képet mutat. It's All About the Silk Scarf | DESEDA. Deseda,an. New era. A Deseda-tó keleti partján felépült Fekete István Látogatóközpont igen kedvező feltételeket biztosít a kikapcsolódásra, pihenésre, szabadidős tevékenységekre.