Iv%C3%A1ncsai k%C3%A1bel tv

2400,-Ft. fő/éjtől. Badacsony az ország egyik legszebb vidéke. Balaton parti nyaralás kedvező áron! A Balaton és vonzáskörzetében úszómedencével rendelkező szálláshelyek. A Balaton északi partján, Révfülöp és Badacsony között- tőlük 6-6 km-re- fekszik Ábrahámhegy. Kiadó nyaralók, apartmanok, villák, önálló házak közvetlenül a tulajdonostól. Kiadó szállás a Balaton mellett. Kellemes kikapcsolódás a Pool – Apartmanban. A legtöbb balatoni kiadó apartman egy helyen!

Az apartmanban egy szoba (3 fő), nappali, galéria (2 fő), felszerelt konyha és fürdőszoba található.

BA-21 Badacsony Apartman: Cím: 8261Badacsony, Park utca 53. A Park nyaralóház 05. - Szallas.hu

Egy szállás Badacsony szívében, ahol a Balaton csak egy karnyújtás.

Fájhat hátad, kezed, lábad, ne ijedj meg, kikúrállak!

Az apartman 2 hálószobával, valamint mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel és vízforralóval felszerelt konyhával rendelkezik. A Badacsony apartman, Badacsonytomaj. Hotel, Panzió, Vendégház, Villa, Nyaralóház, Nyaralólakás, Apartman, Apartmanház A Balaton északi partján, Révfülöp és Badacsony között- tőlük 6-6 km-re- fekszik Ábrahámhegy.

A gyönyörűen felújított medencés villa Badacsony szívében tökéletes választás volt a baráti társaságunk részére (5 pár). Ábrahámhegy Balaton Apartman Anna Apartmanház kiadó szállás.

31 apartman Badacsony környékén Gyors visszaigazolás közvetlenül a szállásadótól Szállásfoglalás akár azonnal SzállásKérés.hu Szállás Kérés .hu Badacsony kiadó apartmanok foglalása A legközelebbi reptér a Hévíz-Balaton repülőtér, mely 37 km-re helyezkedik el a Miliő Apartman Badacsony szálláshelyétől.

Balaton parti nyaralás kedvező áron! A tökéletes nyaraló Önre vár! Apartman a Balaton partján? Kóstolja meg Ön is a napérlelte szőlők zamatát. Badacsony az ország egyik legszebb vidéke. Badacsony kedvezménykártya (10-30% kedvezményre jogosít más szolgáltatóknál) Barátságos vendéglátók (ezt nem mi állítjuk magunkról…) És ez még nem minden! Badacsonytomaj központjában, a Balatontól 1000 m-re nyaralóház 4+2 fő részére kiadó. Badacsonyban. A tökéletes nyaraló Önre vár! A tó lágy víze, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő reméljük rabul ejti Önöket is. Badacsony az egyik legkiválóbb borok hazája. 15-ig várja vendégeit. A … Kiadó olcsó privát szállások a Balatonon, magánház, apartman, villa, nyaraló, vendégház, ház medencével, gyerekbarát és háziállatbarát szállások.

Fájhat hátad, kezed, lábad, ne ijedj meg, kikúrállak! Kiadó szállás a Balaton mellett.

... Badacsony kedvező áron! Badacsony központjában a strand közelében önálló családi ház nagy udvarral, aját parkolóval kiadó.

Balatonlelle szívében apartman kiadó! Kiadó nyaralók, apartmanok, villák, önálló házak közvetlenül a tulajdonostól. Vendégházunk felnőtt barát szálláshely, vendégeket csak 6 éves kortól tudunk fogadni.

01-től 10. Kontaktmentes apartmanok, kiadó szállások Badacsonytördemicen! A Badacsony apartman, Badacsonytomaj. Parkoló, udvar, kényelmes, tágas tiszta szobák, jól felszerelt konyha, klíma. Badacsony apartmanok, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül. A legtöbb badacsonytördemici kiadó apartman egy helyen! Klimatizált apartman a Balatontól 250 m-re - Reggeli a kertben, a szabadtéri . Medencés nyaraló?

Kiadó olcsó privát szállások a Balatonon, magánház, apartman, villa, nyaraló, vendégház, ház medencével, gyerekbarát és háziállatbarát szállások.

Aktív Pihenés a Balaton északi partján, Badacsonyban. medence partján. Házi állatot, kis kedvencedet sajnos nem tudjuk fogadni. Egy kisebb udvarunk is van, ahol akár grillezni is lehet. Badacsonytomaj központjában, a Balatontól 1000 m-re nyaralóház 4+2 fő részére kiadó. Remekül éreztük magunkat, amelyhez hozzájárult az apartman kitűnő felszereltsége és a csodálatos balatoni panoráma is. Medencés nyaraló? . Badacsony kiadó nyaralók, apartmanok, önálló házak, családbarát szálláshelyek közvetlenül a tulajdonostól - Nyaralókereső.hu.

Parkoló, udvar, kényelmes, tágas tiszta szobák, jól felszerelt konyha, klíma. Nézze meg INGYENES SZOLGÁLTATÁSAINKAT: A ház területén mindenütt ingyenes WIFI. ... Apartman (54) Nyaraló (87) Vendégház (22) Villa (3) Megye/Régió . Szállásadóknak. Az apartman modern fürdőszobával, teakonyhával (teljes felszereltség) rendelkezik. A tó lágy víze, a hegy lankái, a zamatos bor, a csodálatos kilátás, a tiszta levegő reméljük rabul ejti Önöket is. Vendégházunk felnőtt barát szálláshely, vendégeket csak 6 éves kortól tudunk fogadni. Házi állatot, kis kedvencedet sajnos nem tudjuk fogadni. Ábrahámhegy Balaton Apartman Anna Apartmanház kiadó szállás. 2 hálószoba 1 nappali 1 konyha 1 étkező 2 fürdőszoba 1 erkély 1 terasz. 515 szállásajánlat. Balatonfenyvesen két szintes vízparti ikerház, az utca utolsó háza. Telefon: 70/374 00 80 E-mail: csaba@miditourist.hu Férőhely: 2 apartman 3+4 fő (2 pótágy) Árak: 10.500/12.000 - 14.000/16.000,- Ft A Balaton partjától kb. Apartman a Balaton partján?