J%C3%A1sz nagykun szolnok megye legmagasabb pontja

Célunk, hogy bemutassuk térségünk történetének legmagasabb vízállását hozó árhullámát, a védekezést és annak hőseit, a természet erőivel szembeni összefogás győzelmét, és a küzdelmet követő helyreállítást. : (56) 523-900 Fax.

Ezt a felületet azért hoztuk létre, hogy emléket állítsunk a Jász-Nagykun-Szolnok megye 2000-es tiszai árvíz elleni sikeres védekezésének. Székhely: 5000 Szolnok, Gyermekváros u. Irányár: 9.9 mFt

Északról Heves és egy rövid szakaszon Borsod-Abaúj-Zemplén megye határolja, keletről Hajdú-Bihar és Békés megyék, délről Csongrád megye, délnyugatról Bács-Kiskun megye, nyugatról Pest megye.

igazgató: Mikolyné Kozma Rozália Telefon: + 36-56-371-355. E-mail: titkarsag@gyktgysz.hu. Kis dombháton haladva balra a jászsági erdő, jobbra pedig a hevesi szántőföld hever lábunk alatt, melynek hátterében végig szép díszletet alkot a Mátra. 1. mb.

: (56) 523-910 E-mail: szolnokkh-mk@lab.hu Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyének legcsodálatosabb részén, a Tiszaliget legvégén várja a pihenni kikapcsolódni vágyókat az Alföld legnagyobb 320 férőhelyes ifjúsági tábora a …

Updated 2020-04-26 Magyarország legmagasabb pontjának a helyét és nevét szinte mindenki tudja, a legmélyebben fekvő pont megnevezése viszont már soknak fejtörést okoz. Jász-Nagykun-Szolnok megye közigazgatási egység Magyarországon.Kelet-Magyarország középső részén található, a Tisza által kettéosztva. Tel. Ez az út pontosan Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye határát követi, és innen már csak 250 méter a megye legmagasabb pontja.

Eladó Ház, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Tiszasas, Tiszasas legmagasabb pontja, 150 m2-es. Turisztikiai Központ Szolnok Ideális kiinduló pontja lehet a táboroknak, kirándulásoknak. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály 5000 Szolnok, Kossuth Lajos u. 6-8.