J%C3%B3fog%C3%A1s ingatlan kismaros

Az ingatlanok négyzetméterára 24%-kal alacsonyabb, mint az országos átlag. A meghirdetett ingatlanok közül a leggyakoribb típus téglalakás. a telekárak az utóbbi 10 évben van ahol megtízszereződtek, és vannak helyek Baranyában, ahol még ilyen robbanásszerű emelkedés várható. A két külön bejárattal rendelkező, 134 m2-es lakásban 3 hálószoba, nappali, hall, konyha-étkező, fedett terasz, fürdőszoba és 3 mellékhelyiség került kialakításra. Pécs, Pécsi kistérség, ingatlan, eladó, lakás, 61 m2 Pécsen Mecsekoldal Szkókó részén eladásra kínálunk egy 3 szobás, 61nm-es, erkélyes, 1.emeleti téglalakást. 4 716 db ingatlan: lakás, ház és kiadó albérlet Pécs területén az Ingatlannet kínálatában.

Nagy méretű belvárosi lakás, mely irodának is kitűnő választás Pécs-Belvárosában, 2006-ban épült társasház 1. emeletén található, 134 m2-es, szép állapotú ingatlan eladó. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! Shops, hospital, pharmacy and bus stops are all close by. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.
Egyetemvárosban a legmagasabb, míg Kertvárosban a legalacsonyabb az ingatlanok átlagos négyzetméterenkénti ára. Ingyenes hirdetések a Jófogás.hu-n! INGYENES értesítő szolgáltatás és más hasznos funkciók az Ingatlanok.hu-n.

Eladó, bérlésre kínált ingatlanok az ország egész területén. A Pécs környéki falvakban pl. Eladó lakás, ház és egyéb ingatlan típusok. Top ingatlan Pécs ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Az ingatlan környezetében találhatóak bevásárlóközpontok, kórház, gyógyszertár és buszmegálló is, We offer in Pécs, in Veres Péter street, 3 minute walking distance from the medical faculty a 47sqm, 2 room apartment for rent. Pécsi ingatlanok - kiváló befektetés Pécsen és környékén ingatlant vásárolni kitűnő befektetés. Eladó, kiadó házak az ország egész területén. Jelenleg 66 db ingatlant listázott ki a rendszerünk, melyből 55 db téglalakás és 11 db panellakás. Az ingatlan Északnyugat-Délkeleti tájolású, minden helyisége külön nyíló.