Jutka apartman zamardi

A házban 3 külön bejáratú apartman áll az Önök rendelkezésére, melyek együtt, ill. külön is bérelhetők. A Balaton déli partján Zamárdi üdülő központjában, szabadstrandtól 150 m-re, csendes utcában fekvő családi ház emeletén (de nem tetőtérben) 2 db külön bejáratú erkélyes apartmanlakás (Apartman I., Apartman II. Balatonlelle város Somogy megyében, a Balaton déli partszakaszánál, a Fonyódi kistérségben található, Siófoktól nyugatra.A SZÉP Kártya elfogadóhelyek itt is egyre nagyobb számban jelennek meg. A Zamárdi Luxus Apartmanról: Zamárdiban közvetlenül a Balaton parton - új építésű - lakóparkban 5 db luxus apartman lakás kiadó.A ház a parton található, mely a 3 km. ), az udvarban földszintes teraszos (tégla építésű) kis ház található családias környezetben. Kiadó balatoni apartmanok Ezen az oldalon kiadó házak, apartmanok hirdetéseit találja a Balaton melletti, valamint néhány, fürdő közeli településekről. Villa Panoráma. A APARTMANHÁZ-ban működik a nagy múlttal rendelkező 2013 évben mediterrán stílusban felújított SULÁK CUKRÁSZDA is. Bezpłatna rezerwacja, bez ukrytych opłat, bezpośrednio od właścicieli z gwarancją najniższej ceny.

Booking.com will make an effort to obscure email addresses, telephone numbers, website addresses, social media accounts, and other similar details. Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a … Minden apartman alaptartozéka a csillár ventilátor, minden manzárd apartman klímás, a kílma használata 1000.-Ft /nap. Reflex Apartman Zamardi - Set in a forest, Reflex Apartman Zamardi overlooks the sea and offers direct access to Tajhaz. Az apartman 20.000 Ft/nap áron foglalható. Apartmanok, kiadó szállások Zamárdiban és környékén! Magyarország magán szálláshelyek, szállásfoglalás közvetlenül a tulajdonostól legolcsóbban. Apartman I. Az I. apartman külön bejáratú,kontakt mentes (2-6 fő) 45 m 2 (emeleti, de nem tetőtéri) 4 db külön helyiségből áll: 2 db 3 ágyas szoba 14 -14 nm (1-1 nagy dupla ágy, … Az apartman első részében nappali-étkező és egy hálótér van 2 felnőtt vagy 3 gyermek részére.

View Pelso_apartman in a larger map. Kok Apartman II. Apartmanok Zamárdiban: 97 db zamárdi és környéki szállás a megadott keresési feltételek mellett Zamárdi noclegi – sprawdź 180 ofert noclegów. A Hovamenjek.hu oldalon több ezer étterem, szállás, szórakozási és szabadidős lehetőség vár Téged is! Várja a nemzetközileg is ismert gyógy- és strandfürdő, az új Aqua Palotával, ami mindössze 300-méterre van, de a centrum is csupán 500 m-re. Légkondicionált szobák fürdővel, WC-vel, ingyenes WiFi. Ha igényes környezetben szeretne nyaralni és Önnek számít, hogy milyen színvonalú, berendezésű és felszerelt az apartman.