Kiad%C3%B3 iroda ny%C3%ADregyh%C3%A1za

However, the További tájékoztatást a weboldalunkon megtalálható Adatkezelési tájékoztatóban olvashat. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága 2020. május 22-i ülésén elbírálta a 2020/21. A klubba könnyen beléphet klubkártyával vagy Futballkártyával a klub weboldalán.

Egy futballista pályafutása két részre osztható: 19 éves koráig tart a képzési időszaka, melyet … Ha a jegyvásárlás folyamata során problémát észlel, akkor kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatunkat, amely munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között, valamint mérkőzésnapokon 9 és 21 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a +36 30 5080999 számon érhet el.

A mindenki számára elérhető jegyvásárlási időszak 2019. október 28-án, 10.00 órakor indul.

Amennyiben már regisztráltál, belépés után módosíthatod adataidat. Elkészült az első rekortán pálya az MLSZ közreműködésével Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Labdarúgó Szövetség 2015-től egy közös projekt keretében rekortán borítású, többfunkciós pályákat épít országszerte EMMI támogatásból, TAO-támogatásból és az önkormányzatok által fizetett önrészekből.

Az OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi játéknapján a Kaposvári Rákóczi meglepetésre simán, 3-0-ra legyőzte a DVTK-t, míg az Újpest FC 2-2-re végzett a MOL Fehérvár FC otthonában.

The MLSZ has officially received information from the Bulgarian federation that due to the current situation, the Bulgaria-Hungary UEFA EURO 2020 play-off semi-final on 26th March will be played behind closed doors. Kérdés esetén keressék emailben ügyintézőjüket vagy a Pályázati Irodát (adotamogatas@mlsz.hu 06 30 901 7747).

Kérjük, minden esetben ellenőrizd adataid helyességét, hogy ne maradj le kedvezményeinkről és akcióinkról!

Az elővásárlási lehetőségről további információkat az mlsz.hu egyes mérkőzésekhez kapcsolódó, jegyinformációkat összefoglaló cikkeiből értesülhetsz. A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba vagy nem kívánják kiváltani sem a … évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I-es), nemzeti másodosztályú (NB II) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket.
Névre szóló jegyértékesítés A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.)

Magyar Labdarúgó Szövetség Központi értesítők, szabályzatok, versenykiírások Amit tudni kell a TAO Ellenőrzésről Kormányzati szervezet-átalakítás keretében 2014. január 1-től a Nemzeti Sport Intézetnek a látvány-csapatsportok támogatásával összefüggő, a sportról szóló 2004. évi I. törvény 51. Folytatni kívánja a műveletet? Ülésezett az Elsőfokú Licencadó Bizottság.
E-mail cím: mlsz@tex.hu. Ez a weboldal cookie-kat használ, a további böngészéssel hozzájárul a cookie-k alkalmazásához.

Az elfelejtett jelszó funkcióval a rendszerben megadott e-mail címére új jelszót küldünk.

A mérkőzésre jelenleg csak az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak jegyet.

Olvasd el, milyen kedvezmények várnak rád az MLSZ Szurkolói Klubban, és regisztrálj a klubba! Korm. Tájékoztatjuk Önt, hogy „coacheducation.hu” honlapunk és regisztrációs felületünk 2019. november 30-án elérhetősége megszűnik, helyette elindul a Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának adminisztrációs felülete, amely a mok.mlsz.hu címen érhető el.

Az útmutató lényege, hogy bemutassa azt a pár egyszerű lépést, melynek segítségével akár az első belépéskor, akár a rendszer későbbi használatakor új jelszót állíthatnak be maguknak az IFA-t használó felhasználók. az (ifa@mlsz.hu) e-mail címre. 2020-05-23 00:04:50.

Tisztelettel: TAO Pályázati Iroda Tisztelettel: TAO Pályázati Iroda 2020-02-04 Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága 2020. május 22-i, majd június 10-i ülésén elbírálta a …