Kont%C3%A9ner rendel%C3%A9s kispest
Január végén tette nyilvánossá legújabb magyarországi körözési toplistáját a rendőrség, azóta szerencsére már többeket is sikerült róla kézre keríteni.Két Veszprém megyei férfit azonban továbbra is keresnek. Telekom Veszprém Handball Team, Veszprém. Folyamatossan frissülő közlekedési hírek, információk, Budapest és az ország útjairól, balesetek, dugók, szmogriadó információk. A megye ásványkincsekben gazdag, ezért az ország egyik legfontosabb alapanyag-szolgáltató területe. Tíz autó ütközött a litéri elágazás közelében - Három baleset is történt a 8-as főúton, Veszprémnél, a litéri elágazás közelében, ahol összesen tíz autó ütközött, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtószóvivőtől és Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől. "A jó lelkek csillagként élnek tovább." Veszprém megye a Közép-Dunántúlon helyezkedik el. Egyiküket kiskorú veszélyeztetésével, másikukat kábítószerrel való … Teljes terjedelmében ég egy körülbelül ötszáz négyzetméter alapterületű műanyagüzem a Veszprém külvárosában húzódó Kistó utcában — írta meg péntek reggel honlapján a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága.

189K likes. Férfi kézi: elbúcsúztatták a szurkolók Terzicet - Mirsad Terzic 11 év után távozik a Telekom Veszprém kézilabdacsapatától. Fájdalommal értesítjük, hogy a 2020. június 2-án elhunyt MÉSZÖLY LÁSZLÓ földmérő hamvait a veszprémi Vámosi úti temetőben 2020. június 20-án, szombaton 11 órakor polgári szertartás szerint helyezzük örök nyugalomba. A 36 éves bosnyák átlövőnek – aki mezt kapott ajándékba – láthatóan jólesett a drukkerek meglepetése, amit magyarul köszönt meg. Akkora eső esett a Veszprém megyei Tótvázsonyban, hogy meghalt egy idős nő

A Telekom Veszprém hivatalos Facebook oldala Csütörtökön a csapat szurkolói is elbúcsúztak a játékostól a Benedek-hegyen. A rendőrség olyan állami szerv, melynek fő feladata a közbiztonság és a belső rend védelme, a törvények és bizonyos szabályok betartatása, a szabályszegőkkel szembeni eljárás megindítása. Székhelye Veszprém. Betörőt fogott a rendőrség kollégáink segítségével és jelzése alapján Április 7-én nem sokkal éjfél után több riasztás is érkezett a központunkba a pápai Erzsébet … Területe három nagy tájegységre, a Kisalföld déli részére, a Bakony hegységre és a Balaton-felvidékre bontható.