Kormor%C3%A1n zenekar tagjai
Nyitvatartás és további információk. ... Főépület: 1091 Budapest, Üllői út 33-37. 1. helyezett: Jóna Laura Lilla 4.o. ... A szecesszió világnapja 2019. December 1-én 18 órakor az első gyertyagyújtásnál a Bethlen Gábor Református Ált.Iskola valamint a Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Ferenc Ált.

2019. december 1. Email: e-mail küldés Ráth György-villa. Az apróságot a Pálmaházban láthatja a nagyközönség, ám most még kell egy kis szerencse a megpillantásához. Deák téri Általános Iskola. Iskola növendékei adnak műsort.
Iparművészeti Múzeum Könyvtár. ide kattintva érhetők el. Ismét egy lila színű gyertya lángja lobban fel advent második vasárnapján és egy lépéssel közelebb kerülünk Jézus születéséhez. Zongorán közreműködik Dr. Réz Lóránt, aki 8. éve kíséri a kórust és aki jelenleg a jászberényi zeneiskolában valamint az egri Eszterházy Károly Egyetem jászberényi campusán is tanít. Adventi koncertjük elején a regölés szép néphagyományát elevenítették fel. … 2019. július 16., kedd Az én famíliám - Családfa készítő pályázat Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Magyar Nemzeti Levéltár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára és az Új Néplap megyei napilap közös pályázatot hirdet a megye általános és középiskolás tanulói számára „Az én famíliám” címmel. Telephely: 1106 Jászberényi út 55. Adventi rajzpályázatunkra összesen 170 darab kép érkezett - ezeket nagyon köszönjük!

Programok Kiemelt programok Több napos programok Ismétlédő programok Időszaki programok Állandó programok: Ügyfélkapu Bejelentkezés: Elérhetőségek Szolnok városi programok Pintó-Boda Bianka Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 5000 Szolnok, Kossuth tér 9. kedd-vasárnap: 10.00-18.00, hétfőnként zárva Nagytétényi Kastély. Adventi lajhárbébi a Pálmaházban 2019. december 7. Legifjabb lajhárunk december 2-án, hétfőn jött a világra. Programok a Ráth György-villában 2019. június 15-én. A díjazottak: Alsó tagozat. Telephely: 1106 Jászberényi út 55. 2. helyezett: Jászberényi Soma 2.c Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola. Felújítási munkálatok miatt a …

Ez a gyertya már a reményt szimbolizálja, vagyis azt, hogy az Úr reményt ébresztett a zsidóságban, hogy eljön a Messiás, aki közülünk való lesz. 13:00 Adventi vasárnapok a Nagytétényi Kastélyban. A köszöntő beszédet Szabó Imre gimnáziumi tanártól hallhatjuk.December 8-án 18 órakor a Hunyadi Mátyás Magyar-Angol Két tanítási Nyelvű Ált.