Legy%C3%A9l te is rend%C5%91r

42 db ilyen típusú szoba áll a vendégek rendelkezésére.

1. Legyen a vendégünk, szállodánk Önt is sok szeretettel várja! A telefon, a televízió, a minibár, a szobánként egyénileg szabályozható légkondicionáló és a … GPS: D:18.239°; K:45.854° How you can find us: leaving highway M6, Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Dráva Hotel Thermal Resort akciós wellness pihenés ajánlata: Hétköznapi pihenés, kellemes kikapcsolódás, örökké tartó Dráva élmények Hívjon minket online! A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval felszereltek. A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanykabinnal. A Dráva Hotel Thermal Resort **** Pécstől 25 km távolságra, a villányi borvidék lankáin, Dél-Magyarország egyik legjelentősebb gyógy-idegenforgalmi központjában, ... Classic szoba (67 db): Classic egy ágyas szoba (20m²): 23 db parkettás szoba, zuhanyzós fürdőszobával. Classic Hotel Budapest a legolcsóbb árakat Szerződésben garantálja, csomagok 3 430 Ft / fő / éjtől. Háromágyas classic szoba. Nyaralás korlátlan fürdőzéssel és kedvezményekkel! Superior szoba (14 db) A kényelmes, … A szobában az alapfelszereltséghez tartozik a hűtőszekrény, TV és telefon. Érvényesség: 2020.06.28 - 2020.08.30 A Classic Hotel 33 egyágyas, kétágyas, három- és több ágyas szobákban biztosít elhelyezést vendégeinek.

Harmónia és visszafogott elegancia, otthonos hangulat jellemzi a szálloda szobáinak berendezését. Szobakapacitás: Igény szerint parkettás vagy szőnyegpadlós szobát kínálunk a vendégeknek. +36 70 43 36 183 Árgarancia, gyors, kényelmes foglalás Xavin Hotel **** Wellness és Étterem - szállás Harkány szívében, a gyógyfürdő szomszédságában. Gyopárosi vakáció 2 éj-től. A szobában 3 db egyszemélyes, nem összetolható ágy található.

Dráva Thermal Hotel Harkány **** Akciós félpanziós szállás Harkányban. ... Classic szoba: 25-31 m² alapterületű szőnyegpadlós szobák.

A cél az volt, hogy az Ön pihenése a Hotel Astoria-ban olyan lehessen, ami minden vágyát kielégíti, hatva az érzékeire, tökéletessé téve a kikapcsolódást. A Dráva Hotel Themal Resort 88 komfortos, légkondicionált szobával rendelkezik. A Dráva Hotel Thermal Resort **** Pécstől 25 km távolságra, a villányi borvidék lankáin, Dél-Magyarország egyik legjelentősebb gyógy-idegenforgalmi központjában, Harkányban található. Classic szoba (67 db) Egy - (20m²) illetve kétágyas (25-29m²) szobák, igény szerint pótágyazhatók. Minden klasszikus és superior szobánkat a kék tenger és a végtelen partvonal inspirálta, illat, hangulat és a színek tekintetében.

LOCALIZEHotel, mely ingyenesen kínálja a következőket: wifi, személyzeti parkoltatás, ill. bár.

Nézd meg Classic Hotel ajánlatait – ezen a szálláshelyen ingyenes lemondással, teljes visszatérítéssel foglalhatsz.A vendégek szerint a hely fő előnye a következő: jó elhelyezkedés. Dráva Hotel Thermal Resort Harkány: Már 14 000 Ft/fő/éj-től. Foglalás, ajánlatkérés gyorsan és egyszerűen itt.