Lenti t%C3%A1ncverseny 2020

Programok . 29 áPR, 2019. Beregben jártunk 2019.07.07 Bereg -Tiszacsécse Bereg- Szatmárcseke-Máriapócs Bereg-Nagyar-Baktalórántháza Minden oldal 4. oldal / 4. Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legjobb látnivalóiról a Tripadvisoron.

– Egész napos kikapcsolódás, és hajnalig tartó szórakozás a TISZA-PART-i üdülőövezetben! Utolsó album a Beregi kirándulásunkról .

Augusztus 20.: Beregi Betyárcsörte, erősemberek-verseny, Geocaching eredményhirdetés. Százesztendős parasztházak, fa harangtornyok, mesebeli templomok bújnak meg az apró falvakban. szines-programok-iv-nagyberegi-csipkebogyo-es-beregiszottes-fesztivalon. Az Együtt Nagyberegért civil szervezet negyedik alkalommal szervezte meg a csipkebogyóról és a beregiszőttesről elnevezett fesztivált október 12-én.
... a Pro Cultura Subcarpathica munkatársa elmondta, az épületben és az udvaron párhuzamosan zajlanak a változatos programok. START: 10:00 ?? … 1. Beregben jártunk 2019.07.07. on 2019. szeptember 12.. Tartalomjegyzék.

A noszvaji Szilvanap alkalmával a gyümölcs feldolgozási módjainak . 2019-10-14 20 megtekintés . Kultúra | 2019/10/14 - 17:00 | Hirdetés. Valószínű, hogy a település magját a keleti szélen húzódó riolittufa.

A magyarországi ... a kemencében sült a finom, hagyományos beregi kapros túrós, és lassan a káposztás paszuly is felfőtt a bográcsban.

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség újraindítja jogsegélyvonalát! Média ... 2019.07.07. Tweet II. Augusztus 20.: szilvalekvárfőzés a gergelyiugornyai Petőfi Sándor Nyugdíjas Klubbal. Böjti Ételek Fesztiválja, Andornaktálya. Hirdetmények.

A Beregi-Tiszahát és a Szatmár-Beregi síkság alkotta Felső-Tisza vidéket a régi mondás szerint Isten jókedvében teremtette. ? Színes programok a IV.

Lépten-nyomon követ az irodalom, az élő a népművészet, érintetlen a természet és igazak az emberek.

Augusztus 20.: családi nap a gergelyiugornyai Tisza-parton. Több, mint egy találkozó!

Beregi AUTÓs-MOTORos Találkozó fusion with Beach Party Sátor ? Szeptember 13.: helyi értékek napja a Beregi Múzeum kertjében

A legjobb programok - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Magyarország. Szilvanapok szarvas 2019 Szelei szilvanap Lucky guess meaning in . Nagyberegi Csipkebogyó és Beregiszőttes Fesztiválon . A Szilva termál és ... és egy nagy bevásárlóközpont, valamint, a Beregi Múzeumnak otthont adó, felújított Tomcsányi kastély, és a Szent István park is.

Civil programok; Sajtó szoba. Sztárvendégek ??