videó indítása. videó indítása. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és … A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Berényi Ervin ugyanakkor hozzátette: a járványnak nincs vége, az egészségügynek fel kell készülni az újabb hullámra. Fokozatosan, a biztonságot szem előtt tartva kell a teljes működés irányába elmozdítani a betegellátást – mondta a Debreceni Egyetem Klinikai Központ elnöke a Debrecen Televízióban. Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, történetével pedig az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye . Csak teljes szöveg. magyar; english ; Keresés a könyvtárban × Keresés a könyvtárban. Elérhetőség. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét.
Keresés a könyvtári katalógusban. Gyorslinkek. Weboldal; Helyi katalógus; E-dokumentumok; UDiscover; Megtalálja a nyomtatott és elektronikus tartalmakat, beleértve a cikkeket, könyveket, folyóiratokat, multimédia dokumentumokat. Tovább az összes hírre. összetett keresés. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. magyar; english; Keresés a könyvtárban × Keresés a könyvtárban. Egyetem TV. E-SZERVEZET.
Debreceni Egyetem, Főépület 303., a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet Könyvtára (Kultúratudományi Műhely) Az Új Alföld Könyvek friss köteteinek bemutatójára 2020. március 11-én szerdán 14:00 órától kerül sor a Kultúratudományi Műhelyben, a szokásos helyszínen. UniPass kártya. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. A Debreceni Egyetem 2018-ban is nagyszabású stadionshow-val nyitotta tanévet. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Debreceni Egyetem - Tudományegyetemi Karok Kollégiumai 4032 Debrecen, Egyetem Tér 1. Kancellári közlemények. DE telefonkönyv. Tel. Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár.
A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Debrecen telefonszám tudakozója. Szervezeti telefonkönyv. A Debreceni Egyetem kutatói is bekapcsolódnak abba az országos kutatásba, melynek célja felmérni, miként reagál a hazai vállalati, intézményi szféra emberi erőforrás menedzselési gyakorlata a koronavírus okozta válság kihívásaira. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató.
Debreceni Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar (Debrecen, 2020. április 15.) Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja adja meg a neRvét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.
DE Telefonkönyv. 12 céget talál debreceni egyetem kifejezéssel kapcsolatosan a Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. yoUDay - 2018. E-ÜGYINTÉZÉS. Debreceni Egyetem. Weboldal; Helyi katalógus; E-dokumentumok; UDiscover; Megtalálja a nyomtatott és elektronikus tartalmakat, beleértve a cikkeket, könyveket, folyóiratokat, multimédia dokumentumokat. : +36-52/512-940 Fax: +36-52/329-263 A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Közérdekű telefonszámait is megtalálja nálunk. Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár. Keresés a könyvtári katalógusban. Mi segítünk, hogy 1-2 perc alatt megtalálja a keresett debreceni telefonszámot. A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak.