Mala garden hotel kupon

Jöjjön el hozzánk és élvezze luxus szolgáltatásainkat közvetlenül a MALA GARDEN HOTEL **** SUPERIOR - SIÓFOK A lakosztályok mindegyikéhez nagyméretű terasz tartozik melyek balatoni panorámával rendelkeznek. Mala Garden Resort and Spa Gili Trawangan, 83352 Gili Trawangan, Indonesia – Good location – show map After booking, all of the property’s details, including telephone and address, are provided in your booking confirmation and your account.

国内宿泊・予約で使える宿泊施設おすすめのじゃらんのクーポン情報。お得なじゃらんクーポン情報が満載。ホテル旅館の宿泊予約は国内最大級の旅行情報サイト<じゃらん> Could not have asked A Green Tea , a Red Tea , a White Tea és a Penthouse lakosztályok fürdőszobáinak apró kavicsburkolatai a Bali életérzést adják vissza, a Bvlgari kozmetikumok kényeztető termékei közt …

They went above & beyond at every turn, helping to make the stay in Lake Balaton truly perfect.

A csomag tartalmazza a Welcome drinket érkezéskor, egy gyertyafényes, romantikus 3 fogásos vacsorát éttermünkben és egy jéghideg üveg rozé habzóbort a szobába készítve A Mala Garden**** Hotelben több kiegészítő csomagajánlat is elérhető egész évben. Ezek közül az egyik a pároknak szóló Romantikus csomag. A harmonikus enteriőr a Baliról származó szobrok, fehér kavicsok, vázák és kiegészítők által válik teljessé.
The hotel features natural materials and modern technology simultaneously, thus creating a truly special Mala Garden**** Hotel Superior foglalás menüpont. Kollégáink rövid időn belül visszajeleznek Önnek!
Itt kérhet ajánlatot, illetve foglalhat azonnal, néhány kattintással.

Mala Garden**** Hotel is located directly next to Lake Balaton, offering ethereal harmony and comfort in a Balinese style. Asztalfoglalás, és további információ: Tel.

: 06-84-506-688 vagy foglalas@malagarden.hu A Mala Garden***** étterem a hotel egzotikus kialakításához hasonló hangulatvilágot nyújt a betérő vendégeknek, akik egész évben “Mala Garden was not only a beautiful hotel, the staff was amazing (esp those working at the reception desk). A Mala Garden Hotel és Étterem művészi vízfelületei, kerti csobogói, halakkal és vízinövényekkel egyaránt Balit idézik.