Maszol balesetek ma

Száj(t)tátó 2020. május 28.

Száj(t)tátó 2020. június 13.

Ismét járható a 710-es főút Balatonakarattya és Balatonfűzfő között, ahol öten meghaltak – köztük egy Magyarországon élő román állampolgárságú férfi – amikor egy kisbusz és egy tehergépkocsi egymásba rohant csütörtök reggel. Klaus Iohannis államelnök megtámadta a bukaresti ítélőtáblánál az 5 000 lejes bírságot, amelyet az Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) május 20-án rótt ki rá a Székelyföld autonómiastatútumának törvénytervezete kapcsán tett nyilatkozata miatt.

Magyar Hírlap- 04:01 Sport. A sportvilág azért szurkol, hogy ne legyen Tokió új kormányzója Jamamoto Taro. Belföld 2020. június 15.

Négy személy kórházba került, miután az éjjel két TIR összeütközött a Segesvár és …

Június 15-étől, hétfőtől fokozatosan újranyitnak a Román Lottótársaság irodái, az első sorshúzásokra pedig 2020. június 21-én kerül sor, jelentette be a társaság közleményben.

Egy tehergépjármű és három személygépkocsi ütközött, a rendőrség a külső sávot lezárta, a forgalom a belső sávon haladhat.

Már ma este eldőlhet a bajnoki cím sorsa a német Bundesliga 1.-ben, ha a listavezető nyer Brémában. Ma 15:53 Határtalan Járvány Olimpia A két szakember megbízatása 2020. július 1-től 2021. március 31-ig tart, ám sikeres olimpiai kvalifikáció esetén automatikusan meghosszabbodik 2021. augusztus 15-ig, a jövő évre halasztott tokiói játékok végéig. Súlyos autóbaleset történt az éjjel Segesvár és Marosvásárhely között.

Veszélyben a jövő évi olimpia.

Iohannis megfellebbezte a CNCD által kiszabott bírságot. Egy román állampolgár is meghalt a Balatonkenesénél történt balesetben. Gazdaság 2020. június 13. Újranyitnak a lottóirodák: ekkor lesznek az első sorshúzások.