Miskolc legjobb gasztroenterol%C3%B3gus

Felhívjuk figyelmét, hogy a hirdetésekben szereplő állatok adataira és egészségi állapotára vonatkozóan semmilyen felelősséget az oldal nem tud vállalni. Nyitvatartás: P-SZO-V :11-16:00-ig Állatmentő szolgálat: minden nap 8-16-ig Tel. Gazdi legyen a talpán, aki ebben a hatalmas választékban gondolkodás nélkül megtalálja kutyája számára a megfelelő eledelt. Kiszámíthatatlan, hogy sok kutya közül esetleg melyik lehet a betegség hordozója. Kutya száraztápok az alapoktól.

Menhely: 3527 Miskolc Sajószigeti út 23. Kutyák macskák örökbefogadása! Nem is a legegészségesebb, legjobb kondícióban lévő, ápolt, gondozott kutyák kerülnek hozzánk.

Állatmenhelyek. A rovaton belüli keresési feltételek: Miskolc. Miskolc. 23K likes. Bank details: Budapest Bank Miskolc Széchenyi u.46. Name: Miskolci Állatsegíto Alapítvány SWIFT: BUDA HU HB IBAN: HU 97 10102718-49389700-01000007

Eladó és ingyen elvihető kutya és kiskutya apróhirdetések - Borsod-Abaúj-Zemplén megye. "Önnek csak 1%, nekik a menedék:" 155 bentlakó kutya és 36 cica kérése ez, akiknek egyetlen menedékük a Tappancs Tanya. Eladó 3 rottweiler kan kölyök. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és … Kérjük, adományával, illetve adó 1%-ának felajánlásával segítse a kóbor állatok megmentését! Név: Mézi Fajta: keverék Nem: lány Méret: közepes Aktuális életkor: 1 év A programba került: 2020-06-13 Részletek: Név: Ócsai Dobby Fajta: keverék Nem: fiú Méret: közepes Aktuális életkor: 1 év A programba került: 2020-06-13 Részletek Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA). Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA). A menhelyen élő kutyák fokozottabb veszélynek vannak kitéve, mivel sokan vannak, és sok helyről érkeznek. a kutya folyamatos felügyelete legalább az első pár hónapban, amíg megszokja az új gazdit és a környezetét. Fajtiszta, illetve keverék kutyusok - ebadta.hu Még tanulnia kell az egyedül maradást, kérjük, CSAK olyan jelentkezzen érte, akinek kellő türelme és kitartása van ehhez. Oltás, chip az új gazdit terheli Dátum: 2020.06.12 30.000 Ft. Borsod-Abaúj-Zemplén megye. Kölyök kutya menhely-ről vagy privát kézből? 2016. januárja óta egyedüliként mi mentjük az állatokat a miskolci gyepmesteri telepről, egyetlen más miskolci vagy Miskolc környéki szervezet sincs jelen. Kutya rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. Munkánk eredményeként több, mint egy éve nincs altatás a Miskolci Állategészségügyi Telepen. Évente 50-60 balesetes kóbor állatot látunk el. A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Szervezet adatai Miskolci Állatsegítő Alapítvány A Miskolci Állatsegítő Alapítvány 5 éves szervezet. Gazdit kereső kutyák, macskák! Több tucat friss, ellenőrzött eladó Kutya hirdetés: "Medox gazdát keres" Miskolc Kutya. Kutya miskolc. A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány elsődleges célja a Miskolci Állategészségügyi Telepre bekerült állatok mentése, gazdásítása.. Évek óta kapcsolatban állunk a miskolci gyepmesteri teleppel, korábban a Miskolci Állategészségügyi Telep Kutyáinak Támogatói körében dolgoztunk azon, hogy a gazdátlan állatoknak otthont találjunk. :30/232-18-90; 30/737-88-81 Kik vagyunk mi? Elveszett-talált állatok, ajándékba ingyen elvihető kiskutyák!

Rendezés: Tisztelt Vásárló! Eladó, ingyen elvihető Kutya hirdetések Miskolc területén.